4.2.2017

S-ryhmä - lintusilppureita linnunsulin

Samaan aikaan kun Ruotsissa on todellinen hätä tuulivoimaloiden silppuamien petolintujen puolesta, S-ryhmä mainostaa Suomessa lintusilppureita linnunsulin.

Ketjun uusimmassa lehdessä kerrotaan, kuinka "S-ryhmän julisteissa tuulimyllyn lavat on korvattu muuttohaukan, kalatiiran ja käpytikan sulilla".

Kuva: Yhteishyvä 1/2017 -lehdestä s. 11.

Ehkä tämä on S-ryhmän mielestä hienoa? Linnut ja luonto maksavat ketjun ahneudesta hengellään ja myös todella moni ihminen jo nyt terveydellään.

Kuolleiden lintujen sulilla juhliminen kuvaa S-ryhmän eettisiä ja moraalisia arvoja 2010-luvulla. Niillä ei ole mitään tekemistä alkuperäisen osuustoiminta-aatteen kanssa. S-ryhmä halpuuttaa hengiltä, myös suomalaisen luonnon.


Lue lisää:

http://santavuori.blogspot.fi/2017/02/tuulivoimalat-silppuavat-petolintuja.html

https://www.yhteishyva.fi/hyva-olo/erik-bruun-antoi-tuulivoimalle-oikeat-siivet/05866570 

https://www.youtube.com/watch?v=1rbk0ZcRSGM

6 kommenttia:

 1. Puhumalla lintusilppureista ja terveydellisistä haitoista tuulivoiman kohdalla häivytetään ehkä niiden todellinen ongelma, ja se näkyy tuosta "Fingridin" tammikuun-17 käppyrästä hyvinkin selvästi.

  http://www.fingrid.fi/fi/sahkomarkkinat/kulutus-ja-tuotanto/Sivut/Tuulivoima2.aspx?beginDate=20170101&endDate=20170131&showChart=1&showTable=0

  Eli tuulivoimasta sen paremmin kuin aurinkovoimastakaan ei ole ratkaisuksi yhtään mihinkään. Niin ja en väheksy ollenkaan luonnolle aiheutuvia ongelmia, ja vielä vähemmän sitä ihmisten terveydellä leikkimistä mitä tuulentoverit harrastavat.

  VastaaPoista
 2. Tarkoitit varmaan perimmäinen ongelma?

  Tuulivoima on on-off-energiaa, sattumasähköä, se on totta. Se ei sovellu mitenkään energian*tuotanto*muodoksi, mutta kyse taitaakin olla ideologiasta, jota ajetaan muiden nimikkeiden, kuten ilmastonlämpenemisen tai ympäristönsuojelun varjolla.

  VastaaPoista
 3. Enteileekö mainos S-ryhmän broileritiskille uusia kausituotteita, esim. lintujen kevätmuuton aikaan luomuteurastettua joutsenta tai talvisin ekologisesti pikapakastettua piekanaa?

  VastaaPoista
 4. Niin, kansallislintua pöytään maamme merkkivuonna?

  S-ryhmän mainos on niin törkeä, että tuulivoimaloista puhutaan tässä blogissa ensimmäistä kertaa lintusilppureina. Sitähän ne todella ovat.

  Ihmetyttää, miten ryhmä voi tehdä päätöksiä todellisuudesta erillään? Esim. Satakunnassa Tuuliwatti on muuttanut todella monen ihmisen elämän katastrofiksi, joten tietoa haitoista täytyy jo olla. Mutta välittääkö S-ryhmä tiedosta?

  VastaaPoista
 5. Lukijapalautteena tullut linkki: https://www.youtube.com/watch?v=dsGiaSOaq9o Emme ikinä lakkaa taistelemasta totuuden, luonnon ja lintujen puolesta!

  We know the truth and never stop fighting for it and for our nature! Never!

  VastaaPoista
 6. Viha ei tietenkään ole hyvästä, mutta S-ryhmän toiminta tässsäkin on todella törkeää: http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702172200072624_uu.shtml

  VastaaPoista

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.