2.3.2017

Tutkijoiden tulevaisuuden kauhukuva

Maaseudun Tulevaisuus uutisoi helmikuun lopussa Uppsalan maatalousyliopiston (SLU:n) tutkijoiden tulevaisuuden visioista. Jutun mukaan ryhmä yliopiston tutkijoita, neuvojia ja opiskelijoita julkaisi kirjan Framtidsberättelerser, Tulevaisuuskertomuksia.

Kirjalla tutkijat haluavat herättää keskustelua ja ajatuksia siitä, miten voi käydä: onko vastassa katastrofi vai lintukoto. MT kirjoittaa:

"Ilmastonmuutos etenee vääjäämättä ja sysää maataloustuotantoa pohjoisemmaksi. Ruotsista tulee entistä selvemmin ruuan viejä ja sama koskee Suomea.

EU:lle povataan synkkiä aikoja ja koko unionin epäillään romahtavan seuraavien 13 vuoden aikana.

Kaikin puolin epävarmuus lisääntyy, mikä nostaa elintarvikkeiden hintoja. Eläinsuojelulainsäädäntö on vuonna 2030 pantu romukoppaan, samoin jokamiehenoikeudet ja eläinten oikeudet.

Kansainväliset sijoittajat ovat rynnänneet markkinoille ja ostaneet pääosan viljelymaasta perheviljelmien nenän edestä."

Kuvituskuva: Pixabay.com.

Mutta jo nyt näemme, että emme elä enää ainakaan lintukodossa. Se on rikottu tahallaan tuulivoimaloilla ja niiden aiheuttamalla luonnon hävittämisellä.

Saksan energiakäänne on fiasko - saksalaiset alkavat olla kurkkuaan myöten täynnä maansa tuhoamista. Ruotsissa Skånen tuulivoimala-alueesta puhutaan yleisesti "petolintuja tappavimpana tuulivoimala-alueena". Tanskassa voimalarakentaminen on käytännössä pysähtynyt epäiltyjen terveyshaittojen takia.

Kaikki tämä on täysin itse aiheutettua, eikä vie meitä ainakaan kohti lintukotoa. Mitä siis on vastassa, jos emme toimi tämän "kehityksen" pysäyttämiseksi?


Lue lisää:

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/tutkijoiden-tulevaisuuden-kauhukuva-maa-karkaa-sijoittajille-el%C3%A4inten-oikeudet-romukoppaan-unioni-hajoaa-1.180212

https://www.slu.se/ew-kalender/2016/11/bokslapp-framtidsberattelser/

https://www.slu.se/globalassets/ew/org/centrb/fr-lantbr/publikationer/framtidsberattelser-fran-lantbruket-ar-2030_webb.pdf

Täydennetty tieto kuvituskuvasta (kemikaalivanoista) 08.03.2017.

2 kommenttia:

  1. Nuohan ovat kemikaalivanoja, chemtrails, eikä niillä ole tuulivoimaloitten kanssa mitään tekemistä (lähde: Wikipedia). Niitähän on ollut varsinkin Etelä-Ranskassa runsaasti jo kauan, ja siellä on järjestetty mielenosoituksia. Saksassa ja Suomessa on salattu tietoa kansalta.

    VastaaPoista
  2. Kyllä, kuva on kuvituskuva Pixabaystä. Tieto on kuitenkin nyt täsmennetty postaukseen, kiitos kommentista.

    VastaaPoista

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.