14.12.2018

Uusi maailmanjärjestys Raamatun näkökulmasta

Tuulivoiman noustua epäjumalan asemaan suomalaisessa yhteiskunnassa on tullut monesti mietittyä, missä kirkko ja seurakunnat oikein menevät. Sen sijaan että ne nousisivat puolustamaan paikallisia ihmisiä, ne ovat rahanahneudessaan hylänneet Raamatun opetukset ja lähimmäisensä, meidät ihmiset.

Ilmastonlämpenemisen - tai nyttemmin ilmastonmuutoksen - kumartaminen ja kaikkien muiden paitsi omien kansalaisten palveleminen on etäännyttänyt kirkkoa ja seurakuntia jäsenistään aina vain kauemmaksi. Ja nimenomaan näin päin - kirkko ei ole uskollinen opetukselleen, vaikka monet sen jäsenet sitä toivoisivat.

Mutta joitain poikkeuksiakin sentään vielä löytyy. Hyvinkään seurakuntapappi Esa Kokko on puhunut jo pian neljä vuotta sitten Uudesta maailmanjärjestyksestä - siitä johon maailman valtaeliitti tähtää. Se on tosiasia, jonka esikuva on muinaisessa Baabelissa. Kaikki muistavat, miten Baabelin tornille kävi. Puhe on osa Hyvinkäällä 14.3.2015 pidettyä "Ajassa liikkuu" -seminaaria.Lisätiedot:

Esa Kokko - Uusi Maailmanjärjestys - Hyvinkää 14.3.2015 - Osa 1/8 

Video: Crystal777ful 

Julkaistu 19.3.2015 

Pastori Esa Kokko puhuu aiheesta Uusi Maailmanjärjestys - raamatullisesta näkökulmasta katsoen. "Ajassa liikkuu" seminaari Hyvinkää 14.3.2015 Osa 1/8

https://www.youtube.com/watch?v=tZ2KCGhQTdA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.