14.4.2020

Wuhanin koronaviruksen alkuperän jäljittäminen

Vuorossa SaulusMedian suomeksi tekstittämä videodokumentti "Wuhanin koronaviruksen alkuperän jäljittäminen" (engl. Tracking Down the Origin of Wuhan Coronavirus), joka on esitetty Kiteellä 21.3.2020.

Dokumentti esittää todisteet siitä, kuinka laboratoriossa muunneltu, lepakoista eristetty virus on onnistuttu manipuloimaan niin, että se tarttuu herkästi ihmiseen. Näitä kokeita on tehty jo ennen kuin covid-19 koronaviruksesta tuli maailmanlaajuinen pandemia. Videodokumentti tuo esille todisteita siitä, että covid-19 on ihmisen manipuloima virus.

Videodokumentti on The Epoc Timesin ja NTD:n tekemä. Sitä vastaan on hyökätty voimakkaasti, koska se ei edusta valtamedian korruptoitunutta näkemystä. Jos ymmärtää, mikä on se todellisuus siitä, minkälaisessa maailmassa elämme ja minkälaisia toimia ollaan suunnittelemassa tulevina päivinä koronaviruspandemian takia, niin jo sekin todistaa sen, että kyseessä on uutta maailmanjärjestystä ajavien tahojen aktivoituminen, jotka koettavat hyötyä pandemiasta omien tarkoitusperiensä aikaansaamiseksi.

Yllä oleva tekstirunko on lainattu ja muokattu SaulusMedian YouTube-sivulta. Myös videon suomentajan kommentit kannattaa kuunnella tallenteen lopusta.


Blogistin kommentti:

Kaiken sen tiedon valossa, mitä itsekin olen englanninkielisistä ja osin myös kiinalaisista lähteistä lukenut ja nähnyt, voin yhtyä ainakin videon johdantoon. Katsotaan, tuleeko videossa sellaista tai onko omassa kokonaiskäsityksessäni sellaista, mitä voisi tarkentaa tai täydentää.

Hyvä, että dokumentin tekijät ovat ehtineet koota faktoja yhteen - valtamediaa seuraamalla näitä tietoja ei tule ehkä ikinä esille.


PS. Lisäyksenä, että virus ja siitä seuranneet toimet ovat lähempänä tuulivoimaa kuin arvaattekaan. Sen vuoksi niitä auotaan myös tässä blogissa, vaikkakin edelleen pääpaino on tuulivoiman haitallisuuden esiin tuomisessa. Suuri yleisö on edelleen petollisessa unessa sen suhteen.

PPS. Tässä kahden uuden, aiheeseen liittyvän videon linkki, koska edellinen video ei ole enää katsottavissa (tekijänoikeusvaatimusten vuoksi, mikä saattaa hyvin jopa pitääkin paikkansa).


Lisätietoja:

https://www.youtube.com/watch?v=ZVX5ZToIQes


https://www.youtube.com/watch?v=GSfUmeN7vg0

https://www.youtube.com/watch?v=kOVwnUGCdfs&feature=youtu.be


14.4., lisätty päivämäärää alkuun sekä uuden videon linkki 29.7.2020.

1 kommentti:

  1. Videolla alkuperä virallisista lähteistä etsittynä.
    https://www.youtube.com/watch?v=bpQFCcSI0pU

    VastaaPoista

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.