10.1.2018

Nukuitko hyvin?

Ensin lyhyt viesti Santavuoren ympäristöstä:  

"Nyt kun yöt ovat muuttuneet lähes poikkeuksetta repaleisiksi ja väsymys on jatkuva seuralainen, oli viime yö pitkästä aikaa poikkeus. Nukuin kuin tukki ja aamulla oli tosi hyvä olo.

Sitä kesti jonnekin iltapäivään saakka. Sitten joko tuuli nousi tai kääntyi, mutta infraäänen tulo alkoi taas! On tämä käsittämätöntä kidutusta, mihin meidät on laitettu!"

Klikkaa isommaksi.

Entä sinä, nukuitko hyvin viime yönä?

Säähistoriatietojen mukaan viime yö oli lähes tuuleton Ilmajoen Koskenkorvalla. Ilmeisesti muuallakin Suomessa on ollut poikkeuksellisen tyyntä - ainakin tuulivoiman "tuotannosta" päätellen.

Klikkaa isommaksi.

Hyvä Suomen hallitus: Onko tarkoituksena, että me täällä tuulivoima-alueiden ympäristössä, kymmenienkin kilometrien säteellä, saamme nukuttua vain silloin, kun tuulivoimalat eivät pyöri??

Kiitos paljon, jos joku voisi ystävällisesti välittää tuon yllä olevan kysymyksen hallituspuolueille, vaikka linkittämällä tämän tekstin heille.


Lähteet:
Lisätty 11.1.2018 viimeinen linkki.

1 kommentti:

  1. Oma kokemukseni 23.-24.1. väliseltä yöltä: Nukkumaan mennessä uni ei tullutkaan, mikä on todella harvinaista itselleni, varsinkin kun univelkaa on kyllä tässä kertynyt.

    Kun sitten nukahdin, heräsin yhtäkkiä ja koko yö meni kummallisessa koiran unessa.

    Tuulikartasta katsoessa näyttää, että tässä on päässyt nyt sitten nauttimaan noin 25 km:n päästä tulevasta infraäänestä.

    VastaaPoista

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.