18.11.2018

Kirkkoa ja arvoja puolustamaan

Seurakuntavaalien 2018 vaalipäivä on tänään sunnuntaina 18.11.2018. Jos et ole menossa äänestämään, kannattaa lukea seuraava ja miettiä toisenkin kerran.

Arto Luukkanen kirjoittaa verkkolehti Nykysuomessa aiheesta otsikolla "Kaappaus". Hän kertoo joskus lounastaessaan lukevansa Voima-lehteä, se kun auttaa ruuansulatusta nauruhermoja kutkuttamalla.

Tällä kertaa häntä ei naurattanut.

"Luin 'Kirkkovaltuustot haltuun' artikkelia (Voima 9/2018) [...]", Luukkanen kirjoittaa ja jatkaa:


"Syy siihen miksi hymy hyytyi, oli siinä, että [...] artikkelissa suositeltiin kirkon kaappaamista. Nyt olisi kuulemma 'aika vallata seurakunnat'. Tulkaa kaikki-liikkeen tärkeimpänä tavoitteena on kuulemma samaa sukupuolta olevien parien hyväksyminen kirkoissa. [...]

On tietenkin täysin laillista pyrkiä vaikuttamaan kirkossa. Pienikin joukko [...] voi [...] kaapata vallan seurakunnassa sillä [...] äänestysprosentti on alhainen. Mutta onko se kristillisen moraalin ja opetusten mukaista? Onko se evankeliumin arvon mukaista toimintaa? [...]

Näyttää siltä, että [...] tarkoituksena on tehdä jonkinlainen vallankumous kirkossa. [...] kaapata kirkolliskokous. Viimeinen kirkolliskokous ei hyväksynyt samaa sukupuolta edustavien parien vihkimistä – ei vaikka siellä juntattiin oikein tosi mielessä. 

Kirkkohistorioitsijana ajatus kirkon kaappaamisesta ei ole uusi. Harhaopit ovat kyenneet valtaamaan isojakin kirkko-organisaatioita itselleen uskottelemalla, että niillä on 'tosi tieto' tai 'todellinen evankeliumi'. 

Heresian luonteeseen on kuulunut jo alusta lähtien se ajatus, että harvat ja valitut ymmärtävät asiat paremmin ja että heidän pitää johtaa hitaita. [...] 

Kirkollisvaalien koko teema näyttää olevan juuri se, että nyt konservatiiviset voimat työnnetään syrjään [...]." 

Sitten Luukkasta alkoi kuitenkin taas hymyilyttää. Vasemmiston kuplasta ei ole ennenkään tehty vallankumousta, vaikka Luojan luomiahan äärianarkistitkin ovat. Hänen mukaansa meidän ei tarvitse huolehtia siitä, miten Jumala tekee työtään.

Klikkaa kuvasta vaalikoneeseen.

Miksikö tämä teksti on tässä blogissa?

Voima-lehden artikkeli ei ole sattumaa, se ei ole mikään yksittäinen tapahtuma, vaan osa tiettyä kuviota.

Biologisen sukupuolen ja Raamatun opetuksen murentaminen, samoin kuin ilmastonmuutoksella pelottelu ja muun muassa tuulivoiman kumartaminen, on osa punavihreää, näennäisesti luonnon-, ilmaston- ja ympäristönsuojelun, suvaitsevaisuuden ja moniarvoisuuden nimissä tehtävää propagandaa. Se on soopaa, jota erityisesti englanninkielisissä maissa kaadetaan koululaisten ja opiskelijoiden päähän. Tarkoituksena on murentaa kaikki perinteiset arvot.

Etkö usko?

Lue vaikka Daily Mailin lauantaina 17.11.2018 julkaisema artikkeli. Sen mukaan pelkästään yhdessä koulussa on 17 sukupuoltaan muuttavaa oppilasta - joista suurin osa on autistisia. Ilmitullut on vain osa suurempaa kokonaisuutta. Autistisia lapsia paitsi aivopestään heidän sukupuolestaan, heille syötetään myös hormoneja, jotka estävät heidän kehittymisensä syntymässä saatuun sukupuoleen.

Jos et haluat tätä lapsillemme ja nuorillemme, käy äänestämässä. Omien arvojen mukaisen ehdokkaan löytämisessä auttaa seurakuntavaalien vaalikone.


Lisätiedot:

https://vaalikone.seurakuntavaalit.fi/fi

https://www.nykysuomi.com/2018/11/11/arto-luukkanen-kaappaus/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6401593/Whistleblower-teacher-makes-shocking-claim-autistic.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.