22.10.2019

Tämä on maailmanlaajuinen vallankumous

Lopultakin odotukset alkavat täyttyä!

BlokkiMedian katsaus 21. lokakuuta 2019 osoittaa selvästi, että menossa on maailmanlaajuinen vallankumous: kansat nousevat kaikkialla valtaeliittiä ja globalismia vastaan.

Katalonian itsenäisyyspyrkimykset Espanjassa, keltaliivien 49 viikkoa jatkuneet mielenosoitukset Ranskassa, Iso-Britannian yli kolme vuotta odottama, pian koittava Brexit, Hongkongin viikkokausia jatkuneet kommunismin vastaiset mielenosoitukset, chileläisten nousu vastustamaan elinkustannuksien nousua ja ostovoiman alenemista, Libanonin noin miljoona ihmistä osoittamassa mieltään Lähi-idässä, Azerbaitsanin nousu globalismia vastaan.

Tulevaisuus ei kuulu globalisteille. Tulevaisuus kuuluu patriooteille.


Videoon voi vielä lisätä ainakin Alankomaiden maanviljelijöiden valtavat traktorimarssit ilmastohulluutta vastaan ja norjalaisten laajan heräämisen vastustamaan tuulivoimarakentamista.

Tuulivoima on vain osa ilmastonlämpenemishuijausta, korruptiota, sosialismin ja globalismin ajamista. Eliitin häikälemätön toiminta on ollut täysin tarkoituksellista myös tuulivoimahulluuden ajamisen suhteen ja ihmisten hädän huomiotta jättämisen suhteen.

Mutta se kaatuu samalla, kun sen kulissit kaatuvat. Ihmiset eivät halua sosialismia ja globalismia. Tulevaisuus kuuluu patriooteille, myös Suomessa.


Lisätietoja:

https://www.youtube.com/watch?v=RY8I0UejF1o


https://areena.yle.fi/1-4257377


21.10.2019.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.