28.12.2019

Sananvapauden puolesta! Tuki Räsäselle

Adressit.comissa on ainakin kaksi adressia koskien Päivi Räsäsen sananvapaustutkintaa. Tässä lyhyempi teksteineen ja alla linkki pidempään, joka sisältää hyvän joukon uutislinkkejä aiheesta.

Räsäsen sananvapaustutkinta on itse asiassa myös uskonnonvapaustutkinta, sillä läpi mennessään syyte tarkoittaisi todellista vainon ajan alkamista Suomessa.

Toivottavasti mahdollisimman moni voi allekirjoittaa adressin, nimenomaan sanan- ja uskonnonvapauden säilymisen näkökulmasta. Räsäsen tilalla voisi olla kuka tahansa muu ääneen Raamattua ei-toivotusta kohdasta siteerannut, mutta julkisuuden henkilönä hänen oikeudenkäynnillään saadaan näkyvyyttä, sillä mitäpä auttaisi Matti tai Maija Meikäläistä syyttää?

 
Kuva: Pixabay.com.

"Sanan- ja uskonnonvapaus ovat uhattuina Suomessa. Poliisi on aloittanut kansanedustaja ja kirkkovaltuutettu Päivi Räsäsen kirjoituksesta esitutkinnan. Räsänen otti kesällä 2019 Twitterissä kantaa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon yhteistyöhön Helsinki Pride 2019 -tapahtuman kanssa näin:

#kirkko on ilmoittanut olevansa #seta n #Pride2019 virallinen partneri. Miten kirkon oppiperusta, #raamattu sopii yhteen sen kanssa, että häpeä ja synti nostetaan ylpeyden aiheeksi?

Hän jakoi samassa yhteydessä Raamattu-sitaatin.

Me allekirjoittaneet olemme huolissamme sanan- ja uskonnonvapauden tilasta Suomessa ja tuemme kansanedustaja Päivi Räsästä.

Tuomitsemme kaikki yritykset tehdä kristillinen vakaumus ja sen julkinen ilmaisu rangaistavaksi ja laittomaksi Suomessa.

Sanan- ja uskonnonvapaus ovat luovuttamattomia ihmisoikeuksia, joiden puolustaminen on jokaisen kansalaisen oikeus ja velvollisuus."

Allekirjoita täällä. Kiitos tuestasi!


Adressit:

https://www.adressit.com/sananvapauden_puolesta_tki_rasaselle

https://www.adressit.com/tuen_ilmaus_paivi_rasaselle?a=113967

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.