27.2.2020

Hallituksen ja kepun kohtalo vaakalaudalla

Lyhyt katsaus ajankohtaiseen EU-aiheeseen viime viikonlopulta. Arto Luukkanen kirjoittaa Oikean Median sivuilla EU:n kariutuneesta budjettikokouksesta ja pääministeri Marinin mokailusta. Siellä Suomi yritti pitää kiinni budjettikurista sekä puolustaa maataloustukia, kummassakaan onnistumatta. Suomen media ei aiheesta uutisoi.

"Jokainen on varmaan huomannut, että missään suomalaisessa lehdessä tai tiedotusvälineessä on tuskin sanaakaan EU:n budjettikokouksen kariutumisesta.

Asia on kotimaassamme täysin vaiettu salaisuus vaikka kansainvälisissä medioissa se oli eräs tärkeimmistä aiheista. Syy tähän tietoiseen vaikenemiseen on ehkä siinä, että Marinin kompurointia ja hapuilua ei haluttu korostaa; hallituksen kohtalo on vaakalaudalla. Marin ei saa kaatua rähmälleen maahan. Tämän takia tosiasioiden on väistyttävä ja Marinia on puolustettava kuten Kekkosen sairastelua."

Kuva: Pixabay.com.

Kokouksen epäonnistumisella on suuri vaikutus suomalaiseen maatalouteen ja maaseutuun.

Keskusta on väittänyt olevansa maaseudun puolella ja puolueen historiasta voisi niin luullakin, mutta Pekkarisen karhunpalvelus tuulivoiman pakkokaavoituksineen on osoittanut, että todellisuudessa se vähät välittää maatalouden ja maaseudun tulevaisuudesta - tärkeämpiä ovat omat ja sukulaisten taskut. Kuinka sopivasti voimalat eri kunnissa ovatkin osuneet juuri valtuutettujen maille, jotka yllätys yllätys ovat usein juuri kepulaisia tai demareita!

Luukkanen jatkaa:

"Kokouksen epäonnistuminen vie uskoa Suomen hallituksen tulevaisuuteen. Mikäli maataloustukia ei saada hoidettua kuntoon romahtaa maataloussektorin hoitaminen kansallisen tuen varaan. Se on iso potti. Mikäli kepu ei kykene hoitamaan tukia ts. kiristämään näitä rahoja jostain merkitsee se sen aseman lopullista romahtamista. Maaseudulla järjestellään jo omia valtuustoryhmiä ja tähyillään uusia poliittisia puolueita, jotka olisivat kiinnostuneet nostamaan maaseudun suosta."


Suomalaisen maaseudun ja kotimaisen maatalouden säilymisen näkökulmasta on hyvä tiedostaa, että Suomen tämänhetkisessä hallituksessa istuu sosialisteja, jotka ovat aina vihanneet juuriaan, vihreitä, jotka ovat täysin irti todellisuudesta ja vielä enemmän irti maaseudun todellisuudesta ja kepulaisia, jotka ovat pettäneet maaseudun raskaimman kautta.

Tämä yhdistelmä ei tiedä hyvää Suomen maaseudulle ja kotimaiselle ruuantuotannolle. Alkaa olla ihan viimeiset hetket näiden pelastamiselle. Jokainen ajatteleva ihminen ymmärtää, että lopputulos vaikuttaa koko maahan.


Lue lisää:

https://beta.oikeamedia.com/o1-132510

1 kommentti:

  1. Kun Sanna Marin oli menossa EU:n budjettineuvotteluihin, niin muistan toimittajien häntä haastateltuaan kovasti hehkuttaneen, kuinka Marin on hyvin jämäkkä vaatimuksissaan. Ja sen perusteella oli hyviä neuvottelutuloksia odotettavissa.

    Niin, kuinka siinä nyt sitten lopulta kävi? Tai onko asia jo päätetty lopullisesti EU:ssa? En ole kuullut jälkeenpäin puhuttavan muusta kuin että Suomi painotti tai piti kiinni (jotenkin noin), oikeusvaltioperiaatteista. Mutta ei sanaakaan puhuttu enää maataloustuista. Jotka ainakin ennen neuvotteluita mainittiin tärkeimmästä päästä olevaksi asiaksi.

    VastaaPoista

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.