11.4.2019

Arvokeskustelu - Konservatiiviset uutiset

Vaalien alla vähän toisenlainen keskustelu, jossa ei huudeta ja puhuta päälle.

Juha Ahvio ja Tapio Puolimatka, Suomen kaksi kärkiasiantuntijaa ja tohtoria keskustelevat arvoista. Tästä aiheesta on vaikeaa Suomesta löytää enää tämän parempaa asiantuntemusta ja osaamista. Erittäin tärkeä keskustelu juuri nyt vaalien alla. Keskustelua juontaa Rami Ojares Konservatiivisista uutisista.Jos tunnin video on liian pitkä, kannattaa vilkaista ainakin sen verran, että kuulee, mitä videon alussa sanotaan 13.6.2017 pidetyssä Hallituksen tiedotustilaisuudessa Orpon ja Sipilän suulla ja Terhon ilmeillä Jussi Halla-ahon johtaman perussuomalaisten joukon arvomaailmasta... 

Ei voi muuta sanoa, kuin että jo kesän 2017 tapahtumat olivat pöyristyttäviä, mutta kauas ovat hallituspuolueet arvojen polkemisessa tässä vajaassa kahdessa vuodessakin tuon pätkän jälkeen ehtineet! Ehkä ei olisi kannattanut rikkoa ja polkea kaikkea sitä, mitä vielä elossa olevien veteraanienkin sukupolvi on puolustanut!


PS. Vieläkö ihmettelette, mistä tätä hulluutta ja perinteisen konservatismin vihollisia riittää? Kun radikaali äärivasemmisto ja liberaali oikeisto eli Suomessa kokoomus ajavat muun muassa lasten ja nuorten elämään tällaista kaaosta, millainen olisi tulevaisuus niiden vallassa ollessa?


Lisätietoja:

https://www.youtube.com/watch?v=GtjUSxfnsdU

11.4.2019.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.