9.4.2019

Vihapuhepoliisi Keijo Kaarisateen viesti

Vuorossa vihapuhepoliisi Keijo Kaarisateen viesti. Kuten moni tietää, hänen Twitter-tilinsä suljettiin, koska jotkin tahot ilmeisesti kokivat tulleensa naurunalaisiksi...

Naurunvastuu on nimittäin vakava asia. Ei pidä nauraa, ettei tule naurettua väärin tai väärille asioille.

No, tässä asiassa ei kyllä mitään nauramista olekaan. Suomi on lähtenyt totisesti vakavaksi vetävälle tielle. Lukekaa itse Keijo Kaarisateen kirjoitus aiheesta!

 

Kun ja jos päädytään tälle tielle, ei valtaa pitäviä tai muita hallitsevassa asemassa olevia saa edes satiirin tai huumorin keinoin kritisoida - puhumattakaan heidän suorasta kritiikistään. Silti satiiri ja kritiikki ja sitä myötä myös nauraminen kohdistuu useimmiten vain asioihin, harvemmin todellisuudessa henkilöön, vaikka kaikenlaisia loukkaantujia ja mielensäpahoittajia onkin nykyään joka oksalla. Tosin tässä on kyse paljon enemmästä kuin mielensäpahoittajista.

Onko seuraavana vuorossa vaikkapa rap-artistien, pilapiirtäjien ja vloggareiden hiljentäminen??? Se on kiinni siitä, miten me äänemme käytämme.

PS.
Keijon perintöä tässä ja linkeissä saa jakaa vapaasti, koska Keijo Kaarisateen sananvapaus on tilin sulkemisen myötä ainakin Twitterissä viety. Pidetään hänen satiirinsa hengissä. Jospa silloin myös Keijo Kaarisateen suun tukkiminen lopetettaisiin.
Lisätietoja:

https://www.twitter.com/vihapuhepoliisi

https://beta.oikeamedia.com/o1-104924

https://kaarisade.home.blog/2019/04/09/keijo-kaarisateen-tekijan-viesti-suomen-kansalle-vaalien-alla/

9.4.2019.

1 kommentti:

  1. Keijon uusin kirjoitus, taitaa medialla olla viel opittavaa.

    https://kaarisade.home.blog/2019/04/24/akateeminen-sivistys-on-paras-ase-sananvapauspopulismia-vastaan-al-24-4-2019/

    VastaaPoista

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.