10.3.2020

Siperia opettaa

Moni on yrittänyt vuosikaudet estää sitä, mikä nyt näyttää olevan väistämättä tapahtumassa.

Kun lehdet kirjoittavat ilmastonmuutoksen sijaan vain ja ainoastaan koronasta ja EU:n etelärajasta, jää tai jätetään oman maan sisällä tapahtuva täysin huomiotta. Silti lehdistöllekin on tietoa toimitettu, mutta ilmeisesti on uskalluksen puutetta, että tilanteen vakavuudesta ei lainkaan uutisoida.

Tämän hetken säätila näyttää kuvan mukaiselta. Lounaistuuli puskee tasaiseen tahtiin infraäänen pitkälle, pitkälle sisämaahan. Aivan eteläisinkin Suomi saa kaiken kerätyn tiedon valossa, jota tässä ei sen enempää avata, osansa altistuksesta pitkältä meren takaa asti kantautuvasta infraäänestä.

Kuvakaappaus: Windy.com, tilanne 10.3.2020 klo 1.00.

Koska Suomen säätila ei ole vain Suomesta kiinni, on erittäin todennäköistä, että ilmanpaineen ja tuulensuuntien ja -nopeuden ollessa kuvatunlaiset, suunnilleen koko maa saa nyt oppia Siperian kautta.

Ja ennuste näyttää (klikkaa se käyntiin sivun alareunasta), että tilanne jatkuu vielä päiviä ja matala jopa syvenee. Tuulensuunta kääntyy tosin länteen, mutta silloin osallisiksi päästään omien voimaloiden päästöjen lisäksi myös Ruotsin päästöistä.

Jos joku epäilee, voiko infraääni kantaa yli valtakunnan rajojen, voi kysyä itseltään, mitä välissä olevat vesistöt tekevät äänelle? Sama kesäillan efekti järveltä rannalle kantautuvista äänistä toimii idioottivarmasti tuulen avustamana ja myös kuulokynnyksen alapuolisille äänille.

Paineenvaihtelut tulevat vääjäämättä, kuin aallot tsunamissa. Suomen kansaa herätetään nyt todella kovakouraisesti. Valitettavasti vahinkoja tulee varmasti.

Loppuun pitäisi sanoa jokin rauhoituksen sana, koska ihmisiä ei saa pelotella. On pakko kuitenkin todeta, että tilanne on vakava ja sanat alkavat olla vähissä. Tarkoitus on yrittää vielä viimeisiä kertoja varoittaa. Omien, aiemmin täysin terveen ihmisen saamien oireiden perusteella ympärillä olevilla heikkokuntoisemmilla tai vielä pahemmin tai vielä pidempään altistuneilla täytyy olla todella vaikeaa.

Viranomaisia ja poliitikkoja on yritetty varoittaa. Lehdistöä on yritetty saada tarttumaan asiaan. Ihmisiäkin on yritetty herättää.

On syytä tosissaan pyytää, että Luoja auttaisi Suomen kansaa.


Lisätietoja:

https://www.windy.com/fi/-Näytä---lisää-kerroksia/overlays?pressure,58.927,16.172,4,i:pressure


https://santavuori.blogspot.com/2020/02/painepulssien-biologisia-vaikutuksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.