10.2.2019

BlokkiUutiset 10.2.

Uutislinjalla. Koska valtamedia ei kerro tai vähättelee, niin tässä BlokkiMedian uutiset sunnuntailta 10.2.2019.

Mistä Ranskan keltaliiveissä on kyse? Onko mielenosoituksissa vähemmän osallistujia kuin aiemmin, kuten Yle väittää? Katso, niin tiedät. Keltaliivit ensimmäisenä aiheena.


PS. Hashtag #Acte13 käy mm. internetin sensuuria ja ns. linkkiveroa vastaan.


Lisätietoja:


10.2.2019.

3 kommenttia:

 1. Pari linkkiä keltaliiveistä:
  https://olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.com/2018/12/mita-ranskan-keltaliivit-vaativat.html
  https://olemisenmiellyttavakeveys.blogspot.com/2019/02/mita-ranskassa-tapahtuu.html

  VastaaPoista
 2. Menee ehkä hieman sivuun asiasta, mutta törmäsin toisessa blokissa ilmastomuutosaiheiseen liikkeeseen nimeltään ilmastoveivi. Tiukka analyysi näistä maailmanlopun profeetoista löytyy linkistä https://ilmastotiede.wordpress.com/2019/02/15/ilmastoveivi-harhauttaa-omaan-maaliin Mielestäni ilmastomuutokseen liittyvä kamala piirre ovat mainospuheet, joilla haetaan oikeutusta erilaisille aiheeseen liittyviin "hyviin" tekoihin paniikkia lietsomalla marjaämpärit kädessä valmiina keräämään rummutuksesta saadut marjat hilloksi. Money talks. :( Ilmaveivikin saanut tukea ja antaa kivaa puuhaa muutamalle rummuttajalle. Ja vielä oikein pressan tukemana. Pyh. Kaikkein kamalinta on, että teinit ja pienet lapset vedätään mukaan lähettilääksi tähän maailmanloppun pelotteluun. Silloin kun itse olin pieni peloteltiin ydinasesodalla tai muuten vaan venäläisten hyökkäyksellä ja se tuntui todella ahdistavalla, vaikka lapsia ei tuolloin osallistettukaan mannekiineiksi tähän huoleeen. Mutta ainahan uskonnot ovat käyttäneet maailmanloppu tulee ja syntiset tuomitaan teemaa. Harmi vaan, että monet asiat mm. huomion kiinnittäminen energiatuotantoon ja yleiseen kulutukseen olisivat ihan hyviä asioita kehittää/muuttaa, mutta kyllä muutosten pitäisi tapahtua ilman paniikkia todellisia haittoja/hyötyvä pohtien.

  VastaaPoista
 3. Totta, tuo paniikki on mennyt aivan överiksi. Toki sitten joku voi sentään herätäkin, mutta on melkoista kun Merkeliä myöten annetaan siunaus asialle, ts. nuorten käyttämiselle paniikin lietsonnassa sen sijaan että he olisivat koulussa. Mitä mahtaa hänenkin päässään liikkua?

  VastaaPoista

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.