11.4.2020

Pakkorokotuslaki - avoin viesti Sanna Marinille

Koronapandemian todelliset kasvot ovat alkaneet paljastua nopeasti. Kuviossa on mukana WHO ja sen toiseksi suurin rahoittaja Bill Gates ja tavoitteena tietenkin rokote, maailmanlaajuisesti. Pandemiatilannettahan harjoiteltiin jo viime syksynä.

Suomen kansan pakkorokotuslain toimeenpano merkitsisi itsemääräämisoikeuden rikkomista ja haittavaikutusten ilmetessä rikosta ihmisyyttä vastaan. Seuraava video koskee jokaikistä suomalaista.


Videon tekijä pyytää yhdessä monen muun kansalaisen kanssa, että Sanna Marin hallituksineen poistaisi pakkorokotuspykälän tartuntatautilaista.

Viestinä koko kansalle videon tekijä sanoo:

Meidän pitää alkaa ottaa vastuu omasta elämästä. Haluatko ottaa uuden sukupolven rokotteen väkisin - rokotteen, joka vaikuttaa sinun DNA-pohjaan, RNA:han - kun rokote on vaarallisempi kuin tauti itse?

Tämän videon pohjalta ja sen pohjalta, mitä tietoa maailmalta tulee, nyt alkaa todella olla viimeiset hetket ottaa itse vastuu omasta terveydestä ja elämästä. Konkreettisena tekona - jaa videota!Päivitys 18.5.2020: 
Katsokaapa tämä Sanna Marinin kirjoitus vuodelta 2010, siis kymmenen vuoden takaa. Internet ei unohda, mitä sinne on laitettu.


Lisätietoja:

https://www.youtube.com/watch?v=EFuEWuVr3Oo

https://santavuori.blogspot.com/2020/03/koronavirus-simuloitu-pandemiaharjoitus.html


https://web.archive.org/web/20200517175547/https://www.sannamarin.net/blogi/2010/08/10/31


5 kommenttia:

 1. kyllä terve järki kertoo että jokaisen pitää ottaa rokotus ettei levitä tautia eteenpäin. ja kyllä mielummin otan sen kuin kuolen. asia on päivänselvä. jossei rokoteta, ihmiskuntaa uhkaa sukupuuttoon kuoleminen. ja bill Gates ym. jutut ei kuulu asiaan mitenkään! salaliitot yms. on vainoharhaisten hörhöjen juttuja.

  VastaaPoista
 2. Voihan BG kutsua tuota rokotteeksi, mutta sisältö on jotain sellaista, mitä ei ole ikinä aiemmin edes testattu. Minkään rokotteen mukana ei saa vakuutusta siitä, ettei sairastuisi ko. tautiin.

  Tosin ilmeisesti et katsonut videota? YT:ssa sen perään on linkitetty lähteet - tosiasioista on kyse ja todellisista uutisista.

  VastaaPoista
 3. Kyllä kansaa kyykytetään ns tiedon nimissä. Elämä on henkilökohtainen lahja Jumalalta, ja sitä tulee vaalia. Kukaan eikä mikään voi pakottaa pientä ihmistä toimimaan vastoin uskoaan, näkemyksiään ja vakaumuksiaan - olkoot ne mitä tahansa. Järkevästi perusteltu video.

  VastaaPoista
 4. Se tauiti ei ole niin vaarallinen kun sanotaan. Tä on rikos ihmisuutta vastaan jos pakkorokotukse tulee. BG n omistamat firmat omistaa myös koronan patentin, ja rokoteiden valmistuksen, sillä on ollu sormet pelissä monessa aikaisemassa jutussa esim Afrikassa. Mietikäs nyt vähän enne kun juostaan pikkiä saaman, tai ainakin kattokaa mitä ne rokoteet sisältää.

  VastaaPoista

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.