27.2.2024

Agenda 21 selitettynä 2 minuutissa

YK:n pahamainen Agenda 21 selitetään seuraavalla Rapsodian tekstittämällä videolla 2 minuutissa. Sama selitys pätee pohjimmiltaan mille tahansa tämänkin jälkeen kehitetylle, EU:n ja muiden tahojen tunkemalle agendalle.

Agenda 21 toimii koodinimenä globaalille yleissuunnitelmalle, jonka alkuperä löytyy YK:sta. Tämän agendan tarkoituksena on muuttaa koko maailman poliittinen ja taloudellinen järjestelmä totaalisen kollektivismin järjestelmäksi, mikä edellyttää käytännössä sitä, että ihmisten täytyy luopua omasta itsenäisyydestään sekä perusoikeuksistaan.

Ihmiset on tarkoitus keskittää kaupunkeihin, jolloin valtio voi kontrolloida ja orjuuttaa heitä helpommin. Maaseuduilla elävät omavaraiset ihmiset ovat uhka valtiolle, koska he eivät ole valtiosta riippuvaisia. Kaikki ihmiset tahdotaan siis sulloa suuriin kaupunkeihin ja pakottaa heidät totaaliseen riippuvuuteen valtiosta ruuan, suojan, sähkön, veden ja kaiken muunkin osalta.

Klikkaa kuvasta videoon.

Ihmiset siis yritetään pakottaa totaaliseen riippuvuuteen valtiosta.

Tämä ei tule kuitenkaan onnistumaan - kysehän olisi periaatteessa uudesta maailmanjärjestyksestä, joka on itsessään tuhoon tuomittu. 

Mutta valtioiden toimet riippuvuuden ja uuden maailmanjärjestyksen luomiseksi saavat kyllä valtavasti tuhoa aikaan. Ei tarvitse katsoa kuin tuulivoimaloiden aikaansaamaa tuhoa luonnolle ja maaseudulle, eläimille ja ihmisille: voimalat ovat yksi keino ajaa ihmiset pois maaseudulta ja/tai sairastuttaa heidät sekä saada heidät riippuvaisiksi lääketeollisuudesta ja valtiosta. Energiantuotannon tai ilmaston "pelastamisen" kanssa tuulivoimarakentamisella ei ole mitään tekemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.