8.1.2017

Hannu Heinosen haastattelu

Järviradio haastatteli metsänhoitaja Hannu Heinosta tuulivoimasta 28.10.2016. Haastattelu on kuunneltavissa alta.


Heinonen kirjoitti aiemmin Maaseudun Tulevaisuudessa siitä, kuinka Suomen suurimmalla yritystukien saajalla ei ole ketään töissä.

Tuuliwatin selitys asiaa koskien oli, että "yrityksen kotimaiset omistajat maksavat veronsa tuloksesta omien yhtiöidensä verotuksessa Suomeen [...]. Mankala-periaatteella toimivat yhtiöt eivät välttämättä joudu maksamaan veroja, sillä ne luetaan voittoa tuottamattomiksi yhtiöiksi."

Eli suomeksi sanottuna S-ryhmän omistama Tuuliwatti ei maksa veroja, vaan sen omistajien omat yhtiöt voivat maksaa - mikäli tulosta viivan alle jää. Koskahan muut yritykset pääsevät mukaan näin hauskaan järjestelmään? Tai saavat yritystukea, vaikka yrityksellä ei ole yhtään työntekijää?


Lisätietoja:

Tallenne: Kai Ylikoski
https://www.youtube.com/watch?v=VX5MVKTZ4_U

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/mielipiteet/lukijalta/suomen-suurimmalla-yritystukien-saajalla-ei-ole-ket%C3%A4%C3%A4n-t%C3%B6iss%C3%A4-1.165560

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/tuuliwatilla-on-nolla-ty%C3%B6ntekij%C3%A4%C3%A4-ja-omintakeinen-verotus-toimitusjohtaja-kertoo-mist%C3%A4-on-kyse-1.166248

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.