7.3.2018

Mielenilmaus kotien ja ympäristön puolesta 8.3.

Torstaina 8.3.2018 Ilmajoella järjestetään mielenilmaus kotien ja ympäristön puolesta. Tule paikalle Ilmajoen kunnantalon parkkipaikalle viimeistään klo 16. 

Mukaan voit tehdä plakaatin, mutta pääasia, että osallistut ja mielipiteesi näkyy sitä koskien, saako teollisia tuulivoimaloita rakentaa liian lähelle ihmisten koteja vai ei.

Mansikkavuoren ja Santavuoren voimaloiden takia useat perheet ovat joutuneet jättämään kotinsa, monet kärsivät melusta ja jatkuvista uniongelmista, hyvin monet kärsivät erilaisista terveyshaitoista.

Ilmajoen ja Kurikan tilanne on sama kaikkialla Suomessa, minne tuulivoimaloita on rakennettu: Vähässäkyrössä, Laihialla, Kauhajoella, Teuvalla, Kristiinankaupungissa, Närpiössä, Kaskisissa, Karijoella, Isojoella, Peräseinäjoella... Satakunnan ja Pohjois-Pohjanmaan kunnista puhumattakaan.


Mielenilmauksen jälkeen on tuulivoimaseminaari klo 16.30. Ohjelma löytyy Ilmajoen kunnan sivuilta. Asukkaille on varattu puheenvuoroja tilaisuuden loppuun klo 18.45-20.

On todella tärkeää tulla paikalle - muuten asukkaita ei kukaan ota huomioon "energian" tuotannossa, ja kuten lehdistä on saatu lukea, infraääniongelma koskettaa kohta lähes koko Suomea.

Kutsua ja yllä olevaa kuvaa saa jakaa edelleen!

1 kommentti:

  1. Valitettavasti paikanpäälle ei päästä, mutta hengessä ollaan mukana. Santavuoren tuulivoimaloiden maiseman hallitsevuutta ei voi välttää,kun ajetaan VT3:sta. Onko tämä se käyntikortti, jonka Ilmajoki haluaa Suomen luonnosta ja sen tilasta antaa ? Voi vain kuvitella, millaista on asua Santavuoren tuulivoima-alueen naapurissa. Voimia sinne. Ehkä meidän pitäisi käyttää tuulivoimamarkkinoinnin omia keinoja, ja järjestää kamppanja, jossa siirtäisimme sähkösopimuksemme vaikkapa ilmastopuhtaaseen ydinvoimaan eli äänestäisimme ns. jaloillamme. Ei kiitos tuulivoimalle.

    VastaaPoista

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.