6.3.2018

Tasa-arvoinen tiedonvälitys - maakunnillekin?

Jos luulitte, että Suomessa kaikki uutiset saavat tasapuolisen näkyvyyden, erehdyitte. Toki ulkomaisten hakukoneiden ja yhteisöpalveluiden valikoiva käyttäytyminen on ollut jo enemmän ja vähemmän selvää, mutta olisi kyllä luullut, että kotimainen tiedonvälitys ei lankea tähän.

Kokeilkaa hakea Ampparit.comista uutisia infraäänestä viimeisen vuorokauden ajalta. Ilkan ja Pohjalaisen uutisten jälkeenkin tulee seuraavankaltainen tulos:


Voihan toki olla, että infraääni-sanaa ei enää Amppareissa käytetä - mutta se löytyi vielä puolitoista vuotta sitten, kun aihe nousi tapetille.

Kaipa maakunnan uutiset löytyvät sitten tuulivoima-haulla - kokeilkaa ihmeessä! Haun tulos alla - uusin juttu on päivätty 3.3. eli lauantaille...

Edit: 6.3. aamulla uusin juttu on "Hyvä päättäjä luottaa itseensä päätöksentekohetkellä" -mielipidekirjoitus ilmeisesti tuulivoimaloiden puolesta Ahlaisissa äänestäneeltä kaupunginhallituksen varapj:ltä...


Mutta ehkä ko. jutut on vain niin heikosti hakukoneoptimoitu, että ne eivät kerta kaikkiaan löydy... Tosin kuukkeli löytää ne kyllä, molemmat - kuvakaappaus on maanantai-illalta eli aiemmalta ajankohdalta kuin Ampparien haku.


Mitä tästä voi päätellä?

Maakuntien jutut eivät saa samaa kohtelua Ampparissa kuin muut? Vai onko tuulivoimaloiden infraääni niin kuuma peruna, että ihmiset yritetään kaikin tavoin pitää pimennossa asiasta?


Lisätietoja:

https://www.ampparit.com/haku?q=infra%C3%A4%C3%A4ni

https://santavuori.blogspot.fi/2018/03/tuulivoimaloiden-infraaanet-peittavat.html

https://www.ampparit.com/haku?q=tuulivoima

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.