18.3.2018

Sana sunnuntaiksi: myllynkivien välissä

YouTube ehdotti Ilmajoen tuulivoimamielenosoituksen jälkeen Niilo Yli-Vainion videota. Kyse on puheesta 40 vuoden takaa, siis vuodelta 1978.

Kaukaako haettu?

Ei suinkaan.

Samaan aikaan eli 40 vuotta sitten on alettu tehdä tutkimusta infraäänen haitallisuudesta ihmisten terveydelle, joten kaikki on kovin suhteellista - eihän tieto ole vieläkään tavoittanut Suomen poliitikkoja!

Tässä joka tapauksessa Yli-Vainion puhe. Ainakin alku kuulostaa yhä ajankohtaiselta (litterointi blogistin):

"Rauha teille tänä iltana! Ja nyt tämän uuden viinin aikana, kun tämä uusi Hengen vuodatus on meidän maahamme tullut, jokainen, joka on saanut kokia Jumalan voiman, Jumalan elämän, tuon ihmeellisen taivaallisen ilon, minkä Pyhä Henki tuo, ei ole sen jälkeen enää samanlainen, vaan on muuttunut ihminen.

Minä olin tehnyt työtä jo... evankeliumityötä jo yli kolmekymmentä vuotta ja sitten kun Herra alkoi minua käsittelemään omalla tavallansa, minua Herra käsitteli vähän lujemmin kuin näitä kaikki toisia - nämä on tullut vaan niin kuin siinä vanavedessä tämä toinen joukko - minua pidettiin siellä myllynkivien välissä ja otettiin välistä pois ja taas pantiin ja joskus tuntuu, että oikein... riivinraudalla oikein, oikein vedettiin, kun se vanhan Niilon kuolema oli niin lujassa! Eikä se nyt oo vielä niin kuollut kovin tänäkään päivänä. 

Mutta kun Herra sitten ilmestyi ja alkoi toimia ja vaikuttaa, niin kyllä olis kaameeta, jos pitäisi palata ajassa taaksepäin muutama vuosi, olisi hirvittävää. Kyllä on niin toisenlaista, olla evankeliumin työssä mukana, nähdä, että Jumalan henki tekee tätä työtä..."


"... Jumala ei koskaan jää toimettomaksi. Ei tule sellaista tilannetta maailmassa, että Jumala sanoisi, että nyt minä en tiiä, että mitä minä enää teen ja rupeaisi kynsimään päätänsä."

Herätystä tämä maa tarvitsee. Niin Ilmajoki kuin kaikki muutkin Suomen kunnat - myös Lapua ja Isokyrö ovat saaneet ihan omat puheensa, varmasti tarpeeseen.

PS. Tietenkin ihan yhtä lailla tarpeen herätys on muuallakin, kiertäähän Mahdollisuus muutokseenkin parhaillaan koko maata. 


Lisätietoja:

https://santavuori.blogspot.fi/2018/03/tuulivoimamielenosoitus-ja-seminaari.html

http://cdn.knightlab.com/libs/timeline/latest/embed/index.html?source=0Ak2bgr7C0nhPdGR3S1lEekU3T3p4ZDhUNDdRV2Y2ZkE&font=Bevan-PotanoSans&maptype=toner&lang=en&height=650

http://howgreenisthis.org/infrasound-low-frequency-noise-and-wind-turbines/

https://stopthesethings.files.wordpress.com/2013/07/kelley-et-al-1985.pdf

https://www.youtube.com/watch?v=Kyj4W2ZPiKA

https://www.youtube.com/watch?v=zrW1Kk1rnLg

https://www.youtube.com/watch?v=kv_ogz5t67k

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.