6.8.2021

Nosto: Ilmastotempauksissa ei ole kyse ilmastosta

Tuulivoimahulluus johtuu ilmastonlämpenemishulluudesta - sen vuoksi blogi on pitänyt viime aikoina esillä ilmasto-, sananvapaus- ja politiikka-aiheita. Kaikki (ja moni muu kauheus), mitä yhteiskunnassa nyt tapahtuu on osa samaa mädännyttä utopiaa.

Yksi raukkamaisimmista teoista on käyttää häikäilemättä hyväksi nuorison hyväuskoisuutta ja johdateltavuutta. Ilmastolakot ovat tästä hyvä esimerkki.

Niiden takana on kuitenkin aivan jotain muuta kuin ilmasto tai siitä huolissaan oleminen. Lukekaapa tämä Ilmastotieteen tutkimus ja blogikirjoitus aiheesta. Ja antakaa nuortennekin lukea se - ilmastonlämpenemisuskonto on tungettu jo lähes jokaiseen oppikirjaan. Se on ideologista aivopesua pahimmillaan.


Samaa aihetta koskee myös aiemmin lukijakommenttina tullut palaute (pari lyöntivirhettä poistettu):
"Menee ehkä hieman sivuun asiasta, mutta törmäsin toisessa blokissa ilmastomuutosaiheiseen liikkeeseen nimeltään ilmastoveivi. Tiukka analyysi näistä maailmanlopun profeetoista löytyy linkistä https://ilmastotiede.wordpress.com/2019/02/15/ilmastoveivi-harhauttaa-omaan-maaliin 
Mielestäni ilmastomuutokseen liittyvä kamala piirre ovat mainospuheet, joilla haetaan oikeutusta erilaisille aiheeseen liittyviin "hyviin" tekoihin paniikkia lietsomalla marjaämpärit kädessä valmiina keräämään rummutuksesta saadut marjat hilloksi. Money talks. :( 
Ilmaveivikin saanut tukea ja antaa kivaa puuhaa muutamalle rummuttajalle. Ja vielä oikein pressan tukemana. Pyh. 
Kaikkein kamalinta on, että teinit ja pienet lapset vedätään mukaan lähettilääksi tähän maailmanlopun pelotteluun. Silloin kun itse olin pieni peloteltiin ydinasesodalla tai muuten vaan venäläisten hyökkäyksellä ja se tuntui todella ahdistavalla, vaikka lapsia ei tuolloin osallistettukaan mannekiineiksi tähän huoleen. 
Mutta ainahan uskonnot ovat käyttäneet maailmanloppu tulee ja syntiset tuomitaan teemaa. Harmi vaan, että monet asiat mm. huomion kiinnittäminen energiatuotantoon ja yleiseen kulutukseen olisivat ihan hyviä asioita kehittää/muuttaa, mutta kyllä muutosten pitäisi tapahtua ilman paniikkia todellisia haittoja/hyötyjä pohtien."
Kiitos molemmille, blogistille ja kommentoijalle, totuuden tuomisesta julki!


Lisätietoja:

https://ilmastotiede.wordpress.com/2019/03/28/extinction-rebellion-ilmastotempauksissa-ei-ole-kyse-ilmastosta/


https://santavuori.blogspot.com/2019/02/blokkiuutiset-102.html?showComment=1550848718512#c8326084782766074741


28.3.2019.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.