29.9.2018

Rakennetun ympäristön aiheuttamat sairaudet -seminaari

Niin kuin suuri osa varmasti tietää, tänä syksynä on järjestetty jo ainakin kaksi ympäristön turvallisuuteen liittyvää seminaaria. Syyskuun alussa professori Mariana Alves-Pereira ja diplomi-insinööri Antti Aunio luennoivat Satakunnassa ja Pohjois-Pohjanmaalla infraäänen mittaamisesta, leviämisestä ja vaikutuksesta terveyteen.

Tänään on vuorossa seuraava seminaari koskien rakennetun ympäristön aiheuttamia sairauksia ja sosiaaliturvan puutetta. Se joka ei päässyt tai pystynyt lähtemään Helsinkiin, voi seurata seminaaria livenä koneeltaan klo 11-17.30.

Seminaarikutsussa kysytään, mikä on lastemme tulevaisuus, ellei rakennetun ympäristö aiheuttamia sairastumisia saada estettyä? Annetaanko bisnesintressien ohittaa ihmisten terveyden?Seminaarissa on puhumassa eri alojen lääkäreitä ja tutkijoita sekä terveyshaitoista tai viranomaisten kohtelusta kärsiviä tavallisia suomalaisia. Viranomaistahojen ja poliittisten tahojen menettelyistä kertovat muun muassa Oulun poliisien työsuojeluvaltuutettu ja kokkolalainen kätilö. Lastenpsykiatrian erikoislääkäri vastaa väitteisiin, joiden mukaan homeongelma olisi korvien välissä. Lisäksi kuullaan sairastuneen lapsen perheen arjesta ja oikeuksista ja tuulivoimaloiden haitoista kärsivien kokemuksista ja viranomaisten toiminnasta heitä kohtaan.

Livelähetykset tullevat tallenteiksi myöhemmin.


Lisätietoja:

https://syte.fi/blogi/

http://qsb.webcast.fi/s/suomenuutiset/suomenuutiset_2018_0929_seminaari/#/webcast
https://www.suomenuutiset.fi/lauantain-suurseminaari-rakennetun-ympariston-aiheuttamat-sairaudet-sosiaaliturvan-puute-seminaari-suora-lahetys/

https://www.facebook.com/events/322928668475942/

https://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2018/09/Seminaari-29.9.2018.pdf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.