20.9.2018

Saappaat jalassa

Blogittajien poissaolo bittien parista venähti valitettavasti aiottua pidemmäksi!

Moni on kuitenkin huomannut, että tällä välin ystävälliset tiedon tarjonnan mahdollistajat ovat myös tehneet, hmm, sanotaanko pikkuriikkisiä muutoksia omiin systeemeihinsä. Kaikki näillekin sivuille juuttuneet varmaan tietävät, miten jok'ikistä kansalaista koskevaa tiedon keruun suojaa ja sanomisen vapautta on kovasti pykätty ja paranneltu viime kuukausien aikana myös rakkaiden mappiemme - oho kirjoitusvihre - eli kenenkäs muun kuin taustalla häärivän yli-, heh, -ystävällisen niin sanotun liittomme toimesta.

Sen vuoksi tekstien ja tallenteiden kahlaajan ei kannata suuremmin ihmetellä, jos ajantasalla pitäminen jossain vaiheessa hyytyy. Tällä kehityksen suunnalla on nimittäin edelleen kovasti odotettavissa - kylmä kausi, no sekin - mutta myös se että lisäparanteluita kansalaisten säästämiseksi jonninjoutavalta pienten harmaiden aivosolujen rasitustyöltä on tulossa.

Kuva: Pixabay.com.

Toivottavasti toki ei (!), mutta jos näin kuitenkin käy, niin sitten vain aktiivisesti etsimään, minne sivun raapustukset ovat siirtyneet ja blogittajat bootsinsa suunnanneet. Paino tuolla a:lla alkavalla sanalla, sitä tässä tarvitaan.

Varmaa nimittäin on, että vuosikausien työ on jatkunut viime kuukausienkin ajan ja jatkuu niin kauan kuin täällä äänellä ylikyllästetyssä maassa kukaan pystyy olemaan. Jopa sääherkkänä aikana sähkökatkojen tullessa tai uusien uhrilehtojen avajaisten aikaan. Sitten kun historiankirjassa kääntyy sivu, tiedetään tuliko voitto. Saappaat jalassa. Aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.