25.9.2018

KHO: Voitto asukkaille Pahkionvuorella

Satakunnan Kansan 25.9.2018 päivätyn uutisen mukaan KHO on asettunut asukkaiden kannalle koskien Pahkionvuoren tuulivoimaloiden aiheuttamia haittoja.

Oikeuksiaan puolustanut pariskunta asuu 700 metrin päässä Pahkionvuoren voimaloista. Niitä on kaksi Huittisten Suontaustanmaassa. Korkein hallinto-oikeus asettui asukkaiden kannalle ja heillä on vahva usko siihen, että voimalat myös pysäytetään.


Satakunnan Kansan sivuilta tilaajat pääsevät myös näkemään, miltä tuulivoimalan takaa paistavan auringon ja siitä syntyvän varjon välke näyttää talon pihassa ja sisällä talossa. Jatkuvasti, aina auringon paistaessa sopivasta, ts. sopimattomasta, kulmasta voimaloiden takaa.

Valtavat suuret kiitokset asukkaille kaikkien muidenkin samassa tilanteessa olevien puolesta!!! Ja voimia myös jatkoon!


Lue lisää:

https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/700-metrin-paassa-tuulivoimaloista-asuva-pariskunta-sai-eravoiton-korkeimmassa-hallinto-oikeudessa-ovat-vakuuttuneita-etta-pahkionvuoren-voimalat-suljetaan-201216429/

https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/video-talta-700-metrin-paassa-olevan-tuulivoimalan-takaa-paistavan-auringon-valke-nayttaa-pihassa-ja-sisalla-talossa-201216449

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.