24.2.2017

Kiertokirje tuulivoimapakolaisille, Helsinki 24.2.2017

Perussuomalaisten kiertokirje 24.02.2017 kolahti blogin osoitteeseen ja julkaistaan siten myös tässä. Boldauksia lisätty/muutettu ja tekstiä hiukan moderoitu lukemisen sujuvoittamiseksi ruudulta.

Koska kirje on pitkä, se löytyy kokonaisuudessaan omalta sivultaan.

"Hyvät tuulivoimapakolaiset

Me teimme sen – terveysvaikutustutkimus alkaa – kiitos tuestanne!

Työ- ja elinkeinoministeriö teettää riippumattoman ja kattavan selvityksen tuulivoiman terveys- ja ympäristöhaitoista. Ennen sen valmistumista ei myöskään aloiteta uusiutuvien tuotantotukia koskevien lakien valmistelua.

Tutkimus tehdään kaksiosaisena: Tuulivoimaloiden infraäänen leviämisen ja voimakkuuden mittaustutkimus ja infraäänen vaikutuksen tutkiminen ihmisen fysiologiaan eli terveysvaikutusten yhteys infraääneen. Ensimmäinen vaihe on tarkoitus saada tehtyä toukokuun loppuun mennessä. Toinen vaihe eli täydellinen terveysvaikutus[tutkimus] kestänee noin vuoden. Kummatkin tutkimukset tehdään niin, että kukaan ei voi niitä kyseenalaistaa. Ei edes se kummajainen eli tiedeyhteisö.

Näin on päätetty, mutta nyt hallituskumppanimme jarruttavat syystä tai toisesta tämän päätöksen voimaansaattamista. Onko taustalla poliittistaloudelliset kytkökset vai lähestyvät kuntavaalit? Ei tietoa. Perussuomalaiset tekevät kaikkensa, että tutkimus käynnistyisi mahdollisemman nopeasti.

Tutkimuksen pohjalta saadaan päättäjille todellinen tieto, jonka pohjalta voidaan arvioida nykyisten sekä suunnitteilla olevien voimaloiden toiminnasta sekä sijoittamisesta ja mikä on turvallinen matka asutukseen ja tuotantoeläinsuojiin. Tutkimustulosten pohjalta tehdään uudet kaava- ja rakentamismääräykset sekä mahdolliset tuulivoimaloiden käyntirajoitukset (yöaikainen käyntikielto). ...

Kiitos tuestanne perussuomalaiselle ministeriryhmälle. He ovat joutuneet vääntämään vaikeassa raossa hallituksenkin sisällä.

Työmies Matti
0400 904 447"

08.03.2017 kirje siirretty omalle sivulleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.