9.4.2016

Tuulivoimaloiden infraääni, äänetön tappaja

"Tuulivoimaloiden infraäänen haitalliset terveysvaikutukset ovat olleet tiedossa jo yli 20 vuotta. Ulkomailla nämä vaikutukset ovat olleet nähtävillä ja tutkittuina jo vuosia. Tiedosta ja varoituksista huolimatta suomalaisten terveyttä ollaan tuhoamassa rakennettaessa jättimäisten voimaloiden verkostoa, joiden tuottama infraääni kattaa pian kolmanneksen Suomen pinta-alasta.
  • Suuret tuulivoimalat tuottavat infraäänisaastetta eli sykkivää paineaaltoilua, joka etenee kymmenien kilometrien päähän ja tunkeutuu myös rakennusten sisälle
  • Infraäänisaaste sairastuttaa peruuttamattomasti sille altistuvat ihmiset
Sairastuulivoima.com-sivustolla kerrotaan asiat niin kuin ne ovat, ilman poliittisia ja taloudellisia kytköksiä. Sivustoa ylläpitävät tuulivoimaloiden infraäänellä kidutetut ja oikeutta vaille jätetyt, kaikkensa menettäneet tuulivoimaloiden lähiasukkaat."


Testissä tuulivoimaloiden infraäänen vaikutuksista ympäristön ihmisiin, eläimiin ja lintuihin ovat mukana yhä useammat suomalaiset, myös Ilmajoen ja Kurikan asukkaat Santavuoren ympäristössä ja kauempanakin, halusivatpa he tai eivät ja ovatpa he tuulivoimasta mitä mieltä tahansa.

Idioseenin aikakaudella tuulivoiman tähden. Onko Suomella tähän todellakin varaa?

Päivitetty 9.4.2016.

2 kommenttia:

  1. Sairastuulivoima.com-sivuilla näkyy vielä jatkuvan päivitysten ajo... joten valittavasti sivustolle ei tällä hetkellä pääse.

    Postausta kirjoittaessa sivut olivat auki, joten ne tulevat varmaan pian takaisin saataville.

    VastaaPoista
  2. Sairastuulivoima.com-sivusto on jälleen auki.

    VastaaPoista

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.