4.4.2017

Ambulanssi - soittaako vai ei?

Infraäänikidutus senkun jatkuu. Tuulet ovat puhaltaneet koko päivän aivan hirveällä voimalla ja ennen kaikkea hirveästä suunnasta tuoden infraääntä minimissäänkin 25 kilometrin päästä.

Kuka tietää miten kaukaa se oikein tulee? No infraäänimittaristahan se tietenkin selviäisi.

Kuvituskuva: Pixabay.com.

Verenpainemittarin lukemat paukkuvat ennätyksiä - milläs lasket paineet alas, kun lääkitystä ei ole normaalisti matalaan verenpaineeseen? Millä muulla kuin pakenemalla jonnekin, missä infraääntä ei ole? Yön selkään? Otatko perheesi mukaan?

Saa nähdä, miten yön yli selviää, onko pakko soittaa ambulanssi vai miten tässä käy.

Tänne kuuluu joka tapauksessa tosi huonoa ja tämän tekstin kirjoittaja on tuskin ainoa Santavuoren, Mustaisnevan, Torkkolan, Svalskullan ja yksittäisten voimaloiden vaikutuspiirissä maakunnissa. - Kovasti kuuluvat ambulanssit olleen ajossa kohti Seinäjokea hetki sitten.


JK 05.04. Soitto Seinäjoen keskussairaalaan ennen yötä: Ambulanssin saa soittaa aina, kun on huono vointi, esimerkiksi verenpaineen suhteen ei ole olemassa mitään lukemarajoja, jonka jälkeen vasta saisi ambulanssin hälyyttää.

Korkea verenpaine muuttui päänsäryn kautta migreenin näköhäiriöiksi. Eli migreenistäkin tässä pääsee näköjään osalliseksi, vaikka vaiva on muuten pysynyt pois sitten kouluajan.

Ei ihme, että Suomessa migreenilääke on ollut loppu apteekeista, eikä vastaavaa tuotetta ole. Tuotteen "toimitusvaikeudet alkoivat jo touko-kesäkuussa", koska lääkkeen "tuotantokapasiteetti ei ole pysynyt kysynnän mukana. Ongelma on koko Euroopan laajuinen."


Lisätietoja:

https://www.jikky.fi/paivystys/arkipaivien_paivystys_ja_ajanvaraukselliset_kiirevastaanotot.5128.news

http://yle.fi/uutiset/3-9308101

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.