24.4.2021

Pohjanmaan pojjat ja kaikki Suomen heimot!

Vuorossa lyhytdokumentti Kansallisvaalit 2021. Kuvaa Helsingistä vaalisunnuntailta 18. huhtikuuta 2021.

"Keväällä 2021 korona-ajan Suomessa vallitsee epävarma tilanne. Hallitus on ajamassa Suomea hyväksymään mittavan kalliin EU:n elvytyspaketin, joka on vastoin EU:n perussopimuksia ja ajaisi Suomen mahdollisesti toistuvien yhteisvastuiden kautta liittovaltioon.

Hallituspuolueet ovat kuitenkin mielipidetiedustelujen mukaan menettämässä kannatustaan ja kunnallisvaalit ovat jo ovella. Oikeusministeri päättää viime hetkellä siirtää vaaleja THL:n uusien epäluotettavien ja laajalti kritisoitujen tartuntaennusteiden verukkeella. Kaikki eduskuntapuolueet eivät hyväksy vaalien siirtoa ja kansan keskuudessa alkaa levitä epäilyksiä siirron mahdollisesta poliittisesta motiivista.


Kaksi nuorta miestä päättää lähteä alkuperäisenä kunnallisvaalipäivänä 18.04.2021 Tampereelta Helsinkiin siirrettävän vaalipisteensä kanssa selvittääkseen mitä mieltä kansa on kaikesta tästä. Äänestystilaisuus on menestys ja äänestäjiä riittää jonoksi asti.

Helsingin poliisikin kiinnostuu asiasta, mutta äänestys ei miellytä heidän johtoaan. Alkaa jännittävä kamppailu kansanvallan ja sananvapauden puolesta. Onnistuvatko nuoret viemään äänestyksen päätökseen? Nouseeko Suomen kansa?"

- Pohjanmaan pojjat ja kaikki Suomen heimot, eiköhän nousta ja saateta maa kukoistamaan!


Lisätietoja:


Kansallisvaalit 2021
Lyhyt dokumenttielokuva 43 minuuttia
Ohjaaja: Juho Hirvelä & Eero Ilmari Kuopio
Suomi / 2021
Tuottaja: Juho Hirvelä
Elokuvaa saa levittää vapaasti.

24.4.2021.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.