16.2.2022

Posi-Tv 16.2.2022: Ajankohtaista kotimaasta ja maailmalta

Vuorossa Posi-Tv:n ajankohtaista kotimaasta ja maailmalta. Poimintoja uutisotsikoista:

1. Kuinka iso salaliitto USAssa lopulta paljastuu? Yhdysvaltain oikeusministeriön erityislakimies John Durhamin syytteiden vyyhti kasvaa.

2. HIV:n löytänyt Nobel-palkittu virologi Luc Montagnier kuollut.

3. Kukaan ei tiedä, paljonko r-haittoja Suomessa on? THL kehotti ottamaan yhteyttä Fimeaan, Fimea kehotti olemaan yhteydessä THL:ään.

4-5. Yleisradio ja media myrskyn keskellä. Valtamedian uskottavuus romahtamassa täysin, Twitter-kansa vaatii jo Ylen rahoituksen lopettamista ja kansalaisaloite kerää allekirjoituksia.

6. Onko Itävallan presidentti allekirjoittanut perustuslakinsa vastaisen pakkor-määräyksen? Hallituksella perjantaihin asti aikaa osoittaa p-ndemia todeksi ja vastata perustuslakituomioistuimen kysymyksiin.

7. El Salvadorin presidentti twiittasi, missä oikea sota on.

9. Australian pääministeri: "Ihmiset ovat itse henkilökohtaisesti vastuussa siitä, minkälaisia lääketieteellisiä toimenpiteitä antavat itselleen tehdä."

10. Haastattelussa Suomen tämän hetken tilanteesta suomalainen lääkäri.

Klikkaa kuvasta videoon.

11. Testissä verovaroin koululaisille kustannettavat k-testit. Koululaisille ei saanut näyttää, kuinka ketsupilla todettiin k.

12. Suomeen puuhataan kansantuomioistuinta kansalaisten toimesta. Kansantuomioistuimeen kerätään tietoja ja todisteita rikoksista Suomen kansaa vastaan, sellaisista, jotka jätetty syyttämättä ja käsittelemättä. Tällä hetkellä 90-luvun tilanne on toistumassa. Videolla kerrotaan myös kansantuomioistuminen yhteystiedot.

Kolmoskohdan vastuun pallottelu ei yllätä, sitähän tässä on todistettu tuulivoimakaavoitukseen liittyen jo vuosia. Edes vastuu ympäristöhaitoista tai kuuluvasta melusta ei kuulu kenellekään - kas, kun haittojahan ei ole.


Lisätietoja:

http://positv.fi/videot/uutiset-jakso-24/

16.2.2022.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.