8.3.2017

Kiertokirje tuulivoimapakolaisille, Helsinki 8.3.2017

Uusin kiertokirje perussuomalaisten työmies Matti Putkoselta alla, olkaa hyvät. Myös Santavuori on päässyt kirjeeseen mukaan.

Boldauksia on jälleen hiukan lisätty/muutettu ja tekstiä kevyesti oikoluettu lukemisen sujuvoittamiseksi ruudulta. Teksti kokonaisuudessaan on siirretty omalle sivulleen.

"Hyvät tuulivoimapakolaiset

Kun Työ- ja elinkeinoministeriö teettää riippumattoman ja kattavan selvityksen tuulivoiman terveys- ja ympäristöhaitoista, niin luulin koko hallituksen vihdoinkin kuulleen Teidän hädän. ...

Teillä on oikeus tietää, mistä terveysoirehtimiset johtuvat. Merkkejä bluffausyrityksistä on jo havaittu.

Saamani tiedon mukaan Petri Välisuo Vaasan yliopistosta tekee melututkimusta Santavuoren voimaloiden alueella. Kuinka ollakaan Santavuoren voimalat ovat seisseet tai pyörineet tyhjäkäynnillä koko helmikuun aikana. Jos tällaisia käsittämättömiä tuulivoimaloiden lapojen huilauspausseja havaitsette, niin kirjatkaa ne ja toimittakaa tiedot minulle. Se on tärkeää, kun infraäänitutkimuksen loppuanalyysi tehdään. Luottamus on nyt niin pohjalukemissa, että pelkään kepulaisten ja tuulivoimatoimijoiden yrittävän vielä yhteistoimin manipuloida tutkimusta. ...

Kiitos tuestanne perussuomalaiselle ministeriryhmälle. He ovat joutuneet vääntämään vaikeassa raossa hallituksenkin sisällä. Ministeriryhmämme tulee valvomaan, että tutkimukset tehdään nyt kunnolla eli ihminen edellä. Työmies on nyt vihainen, mutta entistä enemmän taistelutahtoisempi.

Työmies Matti"


Lisätietoja:

http://tem.fi/artikkeli/-/asset_publisher/tuulivoiman-terveys-ja-ymparistovaikutusten-selvitykset-alkavat

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005118226.html

27.03.2017 kirje siirretty omalle sivulleen.

3 kommenttia:

 1. Lukijapalautteena tullut linkki SK:n pääkirjoitukseen:

  http://www.satakunnankansa.fi/paakirjoitukset/valtio-ottaa-selkoa-tuulimylly-rajayttaa-lepakon-14098476/

  VastaaPoista
 2. Samainen melumittaus on kuulemma ollut käynnissä Torkkolassa (Vaasa), josta myös raportoitu harvinaisen rauhallista vispilän pyörintää.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tiedosta.

  Käsittävätköhän melu"mittaajat" ja muut tuulivoimaa edistävät tahot, miten suurta kuoppaa he kaivavat tässä samalla myös itselleen?

  VastaaPoista

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.