14.3.2017

Down Wind - Fight like hell!

Joko näitte klassikon Kanadasta - Down Windin? Kannattaa katsoa ja erityisesti muistaa kanadalaisten terveiset: Fight like hell!


Lisätietoja:
Down Wind - Wind Farm documentary 
 
Julkaistu 18.2.2015
Down Wind is the explosive documentary that examines Ontario's controversial rush into industrial wind farm development. Produced by Surge Media, Down Wind exposes how this Canadian provinces' green energy dream turned into a nightmare for rural residents forced to live among the towering 50 storey turbines. We hear searing, personal stories of people experiencing mysterious health problems, insomnia, depression, even thoughts of suicide; their lives turned upside down by the constant noise and vibrations given off by the massive wind turbines. The documentary also reveals the staggering economic costs of these wind farms to taxpayers with huge subsidies going to big wind corporations. And how inside connections have made some government cronies wealthy, while rural communities suffer. The film aired on Canada's Sun News Network. Media write up here:
For more information contact: jeff.wigle@surgemedia.ca.

https://www.youtube.com/watch?v=55-jBCjtJ88

http://www.torontosun.com/2014/05/31/sun-news-network-documentary-down-wind-exposes-the-wynne-mcguinty-green-energy-disaster

http://www.birdsandblades.com/down-wind-documentary-the-dirty-secrets-behind-wind-power/

3 kommenttia:

 1. Ihmisten olisi tärkeä ymmärtää miten tämä tuulienergiasysteemi toimii.

  Kaikki on ajetaan luultavasti tuulimyllyjen valmistajista käsin. Syy on se, että nämä yhtiöt ovat monikansallisia yhtiöitä, ja hyötyvät siksi eniten siitä että tuulivoimaprojekteja käynnistetään kaikkialla maailmassa.

  Näissä asioissa pätee aina ikuisen tärkeä lause "follow the money".

  Tuulivoimayhtiöt omaavat ne resurssit ja sen taloudellisen motivaation joilla ne:

  1) Lobbaavat järjestelmällisesti yhden valtion poliitikoita kerralla

  2) Kouluttavat valtiossa käynnistettävien tuulivoimayhtiöiden toimintaa ja henkilökuntaa siitä miten mahdollisimman tehokkaasti ajetaan näitä projekteja läpi. Tähän koulutukseen kuuluu:

  a) juridinen koulutus (miten kierretään eri valtioiden ja kuntien mahdollinen vastustus juridisin keinoin, kuinka pitkälle ja miten röyhkeästi voi maksimaalisesti toimia lain rajoissa, ja jopa niistä hiukan lain rajojen ulkopuolella kun mahdollista)

  b) psykologinen koulutus ja sodankäynti, mihin kuuluu:

  o miten hiljennetään vastustajat
  o miten toimitaan tilanteissa joissa asukkaat tai kunnat vastustavat
  o miten levitetään disinformaatiota, ja miten vähätellään vaaroja samalla kuin korostetaan näennäisiä etuja
  o millaisia termejä ja termistöä pitää ja kannattaa käyttää ("global warming", "climate change", "green energy", "good for the community", "creating jobs"). Muistakaa nämä termit, ja huomatkaa miten usein niitä käytetään ja missä tilanteissa: tämä on huijaisoperaation peruskielenkäyttö.

  3) Miten maksimoidaan voitot ja minimoidaan kustannukset kaikissa tuulivoimaoperaation eri vaiheissa. Tähän kuuluu veronkierrot, tytäryhtiöiden pystytykset, ja off-shore yhtiöiden hyväksikäyttö

  4) Miten strukturoidaan valtioilliset sopimukset voittojen maksimoimiseksi, ja kansalaisten kukkaroiden imuroimiseksi (syöttötariffit ja muut vastaavanlaiset sopimusehdot, mukaanlukien aktiivisesti unohtamalla tuulivoimaloiden ylläpidon, ja etenkin alasajojen, kustannuksista puhuminen).

  5,6,7) Muita asioita mitä varmasti unohdin tästä listasta. Esimerkiksi yksi voisi olla jopa valtion ja/tai kuntien lakijärjestelmien muutokset tuulivoimayhtiöiden eduksi, sekä tuulivoimaa tukevien marionettipäättäjien istutus erilaisiin strategisesti tärkeisiin tehtäviin. Tähän voi kuulua myös tieteelliset tutkimukset ja julkaisut, kuten tutkijoiden ja julkaisijoiden lahjomiset.

  On hyvin tärkeä ymmärtää että tuulivoimateollisuus on erittäin organisoitua, periaatteellisesti rikollista toimintaa, mutta strukturoitu niin että se tietoisesti venyttää toimintansa maksimaalisesti, huonosti kansalaisia suojaavien lakipykälien ulottumattomiin.  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista! On tässä vielä työsarkaa!

  Kunpa useammat ihmiset tajuaisivat, että tämä koskee ihan jokaista, eikä ole vain niiden ongelma, joiden kotien lähelle voimaloita on rakennettu.

  Jos tätä hulluutta ei pysäytetä, yhä useammat sairastuvat ja lasku tulee koko Suomen maksettavaksi, myös niiden, jotka asuvat "kaukana" voimaloista.

  Tosiasiassahan infraääni voi sairastuttaa ainakin 30 km:n päässä ja vaikutuksia sillä on helposti vieläkin kauempana. Matalataajuinen ääni vaimenee niin hitaasti.

  Jo nyt tätä vouhotusta saa jokainen maksaa sähkölaskussaan sekä koko ajan nousevina siirtohintoina. Niille rahoille olisi varmasti muutakin käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps. Ja tuossa dokumentissa tuli vielä esille uutta tietoa, jota en ollut edes ajatellut vielä, ja se oli se että maaperässä kastemadot lähtevät tärinää pakoon.

   Jos kastemadot lähtevät, niin sieltä lähtee myös paljon muutakin. Tätä ei varmasti ole kukaan tutkinut, ja miten pieneliöiden pako vaikuttaa maaperän ekologiaan.

   Tässä taas nähdään että luonnossa ihan kaikki on kytketty kaikkeen.

   Dokumentissa jo nähtiin että kastematojen pako johti seuraavaksi lintujen häviämiseen.

   Ei voi eikä pitäisi koskaan tehdä yksinkertaistettuja johtopäätöksiä kun kikkaillaan luonnon kanssa. Yleensä keskinäiset vaikutussuhteet ovat monin kerroin oletettua monimutkaisimpia.

   Poista

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.