21.3.2017

Saksan lääkärit varoittavat tuulivoimaloiden infraäänen vaaroista

NoTricksZone julkaisi maaliskuun alkupuolella englanninkielisen tekstin alla olevan saksankielisen videon perusteella. Teksti pääkohtineen lyhyesti suomeksi käännettynä ja toimitettuna löytyy omalta sivultaan (alla vain joitain seikkoja).

Lääketieteen tohtori Johannes Mayer piti esitelmän toukokuussa 2014 tuulivoimaloiden infraäänen (1-20 Hz) vakavista vaaroista. Hän sanoi: "Julkaistujen tieteellisten tutkimusten tulva viimeisen puolentoista vuoden aikana on uskomaton."


Esityksessä Mayer siteeraa "120 tieteellistä paperia", jotka vahvistavat infraäänen vaaralliset vaikutukset ihmisen terveyteen.

Valheellisten väitteiden mukaan infraääni on turvallista

[...] Kohdassa 7:35 Mayer kertoo yleisölle, että viisi vuotta sitten hänkin uskoi, että infraäänellä ei ole todellista vaikutusta keneenkään kilometrin päässä tai kauempana infraäänen lähteestä. Mutta tutkittuaan uusinta kirjallisuutta aiheesta hän tuli siihen tulokseen, että infraääni vaikuttaa vakavasti ihmisten terveyteen paljon pidemmilläkin etäisyyksillä.

[...] Kaikki tämä aiheutuu jatkuvista matalista paineaalloista, jotka vaikuttavat sisäkorvaan ja saavat kehon luulemaan, että se on liikkeessä, vaikka se ei todellisuudessa ole. Infraääni sekoittaa kehon luonnollisen biorytmin. Mayer päättää, että nämä tuulivoimalan infraäänen seuraukset ovat "ongelma, joka on otettava hyvin vakavasti".

Erityisen vaarallista raskaana oleville

Kohdassa 15:50 Mayer muistuttaa yleisöä, että jopa eurooppalaiset virkamiehet julkaisivat direktiivin koskien infraääntä ja raskaana olevia naisia kirjoittaen: [...] "... heidän ei pitäisi osallistua toimintoihin, joissa voi muodostua voimakasta matalataajuista värähtelyä, koska he saattavat lisätä keskenmenon tai ennenaikaisen synnytyksen vaaraa."

[...] Kohdassa 21:00 Mayer esittelee infraäänitutkimuksen pääjulkaisut. Thorne & Saltin tutkimus osoittaa, että jopa 40 % ihmisistä on herkkiä infraäänelle ja "tämä melu on vaikuttanut (vaurioittanut) huomattavasti" niiden ihmisten terveyttä, jotka asuvat tuulivoimala-alueiden lähellä.

Lopuksi, kanadalainen 62 tieteellisen julkaisun katsaus, joka ilmestyi lääketieteellisessä julkaisussa Canadian Journal of Rural Medicine, kirjoitti, että teollisilla tuulivoimaloilla on "negatiivisia terveysvaikutuksia" ihmisiin, jotka asuvat niiden lähialueella. [...]


Lisätietoja:

http://notrickszone.com/2016/03/04/german-medical-doctors-warn-hazards-of-wind-turbine-infrasound-are-very-real-worse-than-first-thought/#sthash.RJUxyvBZ.dpbs

Video: Freiherr vom Taubertal

Julkaistu 6.6.2014

Dr. med. Johannes Mayer D.O.M. „Vortrag für die BTG Laimering-Rieden-Gallenbach, Mai .2014. Leben unter dem Windrad. Medizinische Fakten. 

https://www.youtube.com/watch?v=V5ZkfXbXmzo

https://sairastuulivoima.com/oireet/

https://sairastuulivoima.com/sairastuminen/

Päivitetty (siirretty teksti omalle sivulleen) 10.05.2017.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.