8.12.2017

Globaalin talousylivallan perustukset - valkeus paljastaa pimeyden työt, osa 2

Vastavalkea julkaisi itsenäisyyspäivänä 2. suomennetun osan globaalin eliitin entisen työntekijän, hollantilaisen Ronald Bernardin haastattelusta. Bernard on finanssimaailman ja valtapiirien ex-sisäpiiriläinen.

Santavuoren blogissa englanninkielinen 2. osa julkaistiin elokuun lopussa. Tässä alla kuitenkin suomeksi tekstitetty versio.

Haastattelussa Bernard kuvaa valtapyramidin toimintaa ja vaikutusta arkielämäämme. Sen avulla rikkaat rikastuvat, valta keskittyy ja suuri enemmistö pidetään niukkuudessa - heitä, maita ja maanosia riistäen.

Tuulivoimaloita vastaan taistellessa ja luontoa puolustaessa tämä on tullut omakohtaisesti nähtyä jo Suomessakin. Haastattelussa selityksensä saa myös ihmisten oikeuksien riistäminen, inflaation kiihtyminen sekä hintojen ja korkojen jatkuva nousu.Ronald Bernardin haastattelun 1. osa löytyy Vastavalkean sivuilta, tästä blogista sekä YouTubesta suomennettuna. Bernardin ensimmäinen haastattelu on saanut jo yli 18 miljoonaa katsojaa maailmalla. Suomenkielisen videon on katsonut yli 15.000 suomalaista.

Vain heräämällä todellisuuteen voimme muuttaa sitä.


Lisätietoja:

https://vastavalkea.fi/2017/12/06/globaalin-taloudellisen-ylivallan-perustukset/

https://www.youtube.com/watch?v=hioF3n_v1QQ

http://santavuori.blogspot.fi/2017/08/real-big-power-valkeus-paljastaa.html  

https://vastavalkea.fi/2017/04/27/valkeus-paljastaa-pimeyden-tyot/

https://santavuori.blogspot.fi/2017/06/valkeus-paljastaa-pimeyden-tyot-osa-1.html
 
https://www.youtube.com/watch?v=ErF-A_4EftI

De Vrije Media: Ronald Bernard, osa 2 (suom.)

Video: Vastavalkea

Julkaistu 6.12.2017

Globaalieliitin uskottu asioiden järjestelijä, 30 vuotta finanssimaailmassa eri toimeksiantajille työskennelleen, hollantilaisen Ronald Bernardin haastattelusarja vastamedia De Vrije Median toimittajalle Irma Schiffersille jatkuu toisella osalla.

Nyt Ronald Bernard kertoo, kuinka (raha)vallan pyramidi toimii ja toimii.

Vastavalkea tarjoaa lukijoilleen mahdollisuuden jatkaa miehen tarinan parissa nyt myös suomen kielellä. Haastattelun lopussa esikatselu osasta 3. Alkuperäinen, 9.6.2017 julkaistu, video löytyy osoitteesta: https://youtu.be/QQ8BjUTErxs

Johdanto miehen tarinaan ja haastattelun ensimmäinen osa suomenkielisillä tekstityksillä löytyy osoitteesta: https://vastavalkea.fi/2017/04/27/valkeus-paljastaa-pimeyden-tyot/

07.12.2017.

2 kommenttia:

  1. Tänään Ylellä: https://yle.fi/uutiset/3-9976409

    VastaaPoista
  2. Kannattaa lukea myös nämä tekstit koskien uutta maailmanjärjestystä:
    https://ajankohtainen.wordpress.com/category/uusi-maailmanjarjestys/

    VastaaPoista

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.