20.9.2019

Rinne ja 600 miljoonan sijoitus

Tässä päivänä muutamana kävi täysin selväksi, onko maan hallituksella tarkoitus suojata kansalaistensa terveyttä vai ei.

Lehdet uutisoivat näyttävästi samaa viestiä: Miten iso G investoi Suomeen ja satsaa sattumasähköön. Ja vau - alkaa jopa kouluttaa yhdessä ammattiliittojen kanssa monessa maassa Suomi mukaanlukien.

Mitä näinkin lyhyestä tiedosta jo selviää?

Pääministeri jutun kavereineen edustaa vasenta laitaa. Onko epäselvää, mihin ammattiliittojen kanssa toteutettavalla koulutuksella silloin tähdätään? - Mutta hei, sehän on vaan koulutusta...

Ja edelleen, onko väliä kainuulaisten yöunilla ja terveydellä, kunhan vain saadaan "investointi" Suomeen ja - upeaa ja mahtavaa - kokonaisten puistojen kuten Piiparinmäen tuulet vangittua.

Sivuhuomautuksena muuten, että AL:ssä jutun lopussa mainostetaan Michael Mannin näköisellä miehellä, miten "viileä ilma tekee Suomesta datakeskuksille houkuttelevan maan"... Öh.

Takaisin itse asiaan.

Vieläkö joku kuvittelee hallituksen terveysselvityksen 2. vaiheesta jotain rehellisiä tuloksia?

Ja jos tutkijat saisivatkin tuloksia, ihan varmastiko hallitus haluaa ne julkisuuteen, kun 1. vaiheenkin tulokset uutisoitiin lehdistön toimesta "ei mitään haittaa" -kategoriaan?

Moniko luki itse selvityksen?

Olisi syytä. Silloin asettuisi 600 milliäkin täysin eri valoon.

Näin tätä maata johdetaan. Kauanko väki hyväksyy sen?


Lue lisää:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/investointi-suomeen-google-ostaa-60-prosenttia-tuulivoimalapuistosta-kainuussa-antti-rinne-mahtavia-uutisia/7556518


https://www.aamulehti.fi/a/a07a7e67-d357-4ba9-8932-89343a68af09


www.mtvuutiset.fi/artikkeli/googlen-toimitusjohtaja-vierailee-suomessa-avaa-suurta-uusiutuvaan-energiaan-liittyvaa-yrityskauppaa/7556132


http://santavuori.blogspot.com/2019/08/kanadalainen-ilmastoskeptikko-voitti.html

20.9.2019.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.