11.11.2016

25.000 käyntiä, jäljellä 150 päivää

Saa nähdä, riittääkö blogin 150 päivää tuulivoimasotkun selvittämiseen. Tuulivoima on aiheuttanut jo nyt monenlaisia maailmanloppuja, niin luonnolle, eläimille ja ihmisten tulevaisuudensuunnitelmille kuin joidenkin asukkaiden terveydelle.

Tällaista ei olisi ikinä osannut kuvitellakaan tapahtuvaksi hyvinvointi-Suomessa, sivistyneellä 2000-luvulla. Oikeusvaltiossa, jonka luulisi noudattavan säädettyjä lakeja, lähtien nyt vaikka perustuslaista tai ympäristönsuojelulaista.


Kaiken tämän keskellä on pitänyt yrittää pitää kiinni normaalista arjesta: käydä töissä, maksaa veroja, huolehtia perheestä.

Mutta miksi pitää kiinni näistä, jos yhteiskunta lyö koko ajan vastaan, sallii tuulivoimalamelun ja -infraäänen sairastuttavan asukkaita, meitä jotka olemme olleet täällä vuosia, jopa vuosikymmeniä ennen tuulivoimaloita? Puuttumatta tähän tai kieltämällä koko ongelman? Miksi?

Kuinka pitkälle pitää mennä? Odotetaanko 100 %:n kuolleisuutta, ennen kuin "uskotaan", että melu, unettomuus ja infraääni vaikutuksineen sairastuttaa?

Ikään kuin tämä olisi uskonasia! Ei ole uskomisesta kiinni, että oireita tulee ihmisille, joilla ei ole mitään kantaa koko tuulivoimaan. Tai vauvoille ja pienille lapsille. Tai eläimille.

Kiitos, että seuraatte blogia, 25.000 käyntiä ei ole ihan vähän. Kiitos, että jaatte tietoa, jotta ihmiset tajuaisivat, miten meiltä viedään kaikki, jos annamme sen tapahtua.

Jatketaan taistelua, hyvien asioiden puolesta.

11.11.2016.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.