24.11.2016

Kiitosten aika - työ jatkuu

Valtavan iso kiitos kaikille teille yksityisille ihmisille ja yhdistyksille, jotka olette tehneet yötä päivää pyytettä töitä koko läntisen Suomen hyväksi, ihmisten ja eläinten terveyden ja elinympäristön hyväksi!

Kuluneet viikot, kuukaudet ja vuodet ovat olleet pitkiä, todella pitkiä.

Moni on menettänyt terveytensä, monen talous on sekaisin. Liian monen kohdalla tilanne on johtanut henkilökohtaiseen tragediaan tai katastrofiin. Minkäänlaiset sanat eivät niissä tilanteissa riitä. Olette silti mielessämme, aina.

Liian moni luontokohde on tuhottu, liian monta luontokappaletta on kuollut. Niidenkään kohdalla pelkkä pahoittelu ei ole riittävästi.

Mutta hyvä voittaa lopulta aina. Aina.

Älkää ikinä menettäkö uskoanne hyvään.


Kiitos myös poliitikoille, että otitte hätämme todesta. Monen elämässä on tälläkin hetkellä päällä täyskatastrofi.

Infraääni leviää todella laajalle ja niin voimakkaana, että se aiheuttaa terveyshaittoja ihmisille ja eläimille ainakin 25-30 kilometrin päähän. Esimerkiksi tämän viikon tuulet ja yöt ovat sen omakohtaisesti usean ihmisen ja eläimenkin kohdalla näyttäneet.

Meillä ei ole aikaa odottaa vuosia, sillä tilanne pahenee koko ajan. Se on akuutti viikoittain, jopa päivittäin. Koskaan ei tiedä, mitä seuraava vuorokausi tai viikko tuo tullessaan.

Työ terveytemme, kotiemme ja elinympäristöjemme puolesta siis jatkuu ja sillä on kiire.

Yrittäkää pysyä, ihmiset, ehjinä! Käykää lääkärissä mieluummin liian pienellä kynnyksellä kuin kieltäen ongelman tai sitkeästi odotellen olon paranemista. Ja jos mahdollista, viettäkää aikaa muuallakin kuin 0-20 km:n säteellä tuulivoimaloista - jotta voisitte päästä takaisin koteihinne, kun tämä epätodellinen tilanne on ohi.

Hyvä voittaa aina.


Lisätietoja:

http://www.aamuset.fi/naista-puhutaan/politiikka/kike-elomaa-tuulivoiman-lisarakentaminen-ja-kaavat-jaihin

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3006095/Sipila+arvioi+tuulivoiman+terveysselvitykselle+olevan+tarvetta

http://www.ampparit.com/haku?q=tuulivoima

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.