21.11.2016

Miten tolkkua meluongelmiin?

Ilmeisesti Raahen Seudussa on julkaistu mielipidekirjoitus, joka kolahti blogistin luukkuun. Siinä Siikajoen perussuomalaiset kysyvät, miten muuten tuulivoimaloiden meluongelmiin voisi saada tolkkua kuin tekemällä politiikkaa.

"[...] tosiasia on niin, että lukuisia perheitä on ajettu pois kodeistaan. Lisäksi useat perheet yrittävät ratkaista ongelman, koska kotona ei voi asua, mutta kodeista on velkaa, eikä oikein olisi varaa muuttaa poiskaan.

Ihmisten suurin varallisuus on kiinni kodeissa [...]. Kukaan ei osta taloa voimaloiden vierestä tai usein on niin kovat tunnesiteet kotiin, ettei sitä voisikaan myydä. Siis mikä ratkaisuksi, kun terveys on mennyt tai menossa voimaloiden vuoksi? Eikös tämä jo kuulosta niin suurelta ongelmalta, että sen ratkaisu vaatii järkevän politiikan tekoa? [...]"

Kirjoittajien tavoin Santavuoren blogi vetoaa kaikkiin puolueisiin: tarttukaa tähän ongelmaan, ennen kuin on liian myöhäistä! Nouskaa puolustamaan asukkaiden oikeuksia ja ennen kaikkea heidän terveyttään!

Ja tarkistakaa, mitä nettisivuillanne ja puolueohjelmissa on tuulivoimasta linjattu!

21.11.2016.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.