6.5.2017

Valkeus paljastaa pimeyden työt, osa 1

Vastavalkea julkaisi huhtikuun lopussa videon ja artikkelin globaalin eliitin ex-työntekijästä, Ronald Bernardista, joka on finanssimaailman ja valtapiirien entinen sisäpiiriläinen. Hän on videolla hollantilaisen vastamedian, De Vrije Median toimittajan, Irma Schiffersin, haastateltavana.

Bernard kertoo, kuinka "globaali valtaeliitti tarkoittaa tosiasiassa alle kymmentätuhatta ihmistä, joiden käsiin on kasautunut valta hallita kaikkea taivaan ja maan välissä, manipuloida maailman menoa mielensä mukaan." Tämän eliitin valta ylittää myös "kansallisten hallitusten kyvyn puuttua asioiden kulkuun."

Vastavalkean mukaan kuva "valtaeliitin motiiveista ja päämääristä on karu: vallan päämäärä on pysyä vallassa – siinä kaikki. Tätä pyrkimystä edistetään sodilla, kansan jakamisella keskenään riiteleviin lahkoihin ja valtamedian syöttämällä valheella." 


Artikkelin lukeminen ja videon katsominen auttaa pitkästi ymmärtämään, missä tuulivoimabuumissakin mennään ja millä keinoin, vaikka sitä ei tässä yhteydessä sanallakaan mainita.

Pitkin Alankomaita ja Belgiaa luennoivalla Bernardilla on vakava ja tärkeä sanoma: Hän "on vakuuttunut siitä, että jos (kun!) ihmiset heräisivät ja yhdistyisivät puolustamaan itseään, valtaeliitti menettäisi hetkessä asemansa."

Kuinka kauan kestää, että suomalaiset uskovat tuulivoiman hyvyyteen? Tai katsovat lamaantuneina, ettei sille mitään saa?  

Herätkää ihmiset, puolustakaa itseänne, terveyttänne, kotejanne - puolustakaa Suomea, kun vielä voitte!


Lisätietoja:

Video: Vastavalkea
Julkaistu 27.4.2017

Globaalieliitin uskottu asioiden järjestelijä, 30 vuotta finanssimaailmassa eri toimeksiantajille työskennellyt hollantilainen Ronald Bernard antoi vuoden 2017 maaliskuussa haastattelun vastamedia De Vrije Median toimittajalle Irma Schiffersille.

Bernard kertoo "psykopaattikoulutuksestaan" maailmassa, jossa armo on tuntematon sana ja kaikki pyörii vallan ympärillä.

Vastavalkea tarjoaa lukijoilleen mahdollisuuden tutustua miehen tarinaan nyt myös suomen kielellä.

Alkuperäinen video englanninkielisillä tekstityksillä löytyy osoitteesta https://vimeo.com/212237317

https://www.youtube.com/watch?v=ErF-A_4EftI

https://vastavalkea.fi/2017/04/27/valkeus-paljastaa-pimeyden-tyot/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.