18.3.2016

Kurikka hyvänä kakkosena!

Hiihtosäiden jatkuessa tuulivoimakilpailu senkun yltyy. Tällä hetkellä Ilmajoki johtaa, mutta Kurikka tulee hyvänä kakkosena!

Kurikka pyrkii selvästi emäpitäjän kannoille - ettei vain olisi jäänyt jotain maksamattomia kalavelkoja - taitaa mennä pian ohikin, jos se pääsee kaavoittamaan alueensa Laihian, Jurvan, Teuvan, Kauhajoen ja Jalasjärvenkin suuntaan. Ai niin, Jalasjärvi ja Jurvahan kuuluvat jo Kurikalle, Etelä-Pohjanmaan toiseksi suurimmalle kunnalle heti Seinäjoen jälkeen.

Mutta takaisin kisaan: Tuuliteollisuusalueeksi Kurikka kaavailee vimmalla Lehtivuoria, Karhuvuoria ja Rasakangasta, Saunamaata Teuvan rajan molemmin puolin sekä Matkussaaren ja Kalistannevan alueita. Saa niistä sitten laihialaisetkin osansa. Viiatin YVA on kyllä mahtavaa luettavaa! Hyvä Kurikka!


Kurikka tahtoo laajentaa teollisuusalueet myös Pitkämönaltaan Kauhajoen päähän Kukkookallio-Möhkälemaan alueelle, Ponsivuorelle ja Susivuorelle, muutama yksittäinen jää nyt mainitsematta - Jalasjärvi antaa sivustatukea ja huolehtii Rustarin alueella Tokerotien toisesta puolesta ja kauhajokisten kiusaamisesta. - Hetkinen, Kurikka ottaa kunnian nyt tästäkin.

Saa nähdä, millainen taistelu tästä oikein syntyykään! Ilmajoen laajennus Santavuoren itä- ja kaakkoispuolelle on kyllä suuri uhka Kurikan ykköspaikalle. Pääseekö Kurikka Ilmajoen ohi vai nouseeko Kauhajoki vielä uhkaamaan Kurikkaa? Tällä hetkellä Kurikka on kuitenkin hyvänä kakkosena!

Oman uhkatekijänsä muodostavat kansalaiset - asukkaat yrittävät kovasti heittää hiekkaa ladulle. Ratkaisevaksi taitaakin muodostua se, riittääkö voitelu vai sulavatko lumet kesken kaiken.

Päivitetty kuvan alla olevaa kpl:tta 22.03.2016.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä blogi on tehty Santavuoren muistoksi, joten muista asiaankuuluva kunnioitus. Vain asialliset viestit julkaistaan.